JANKOVIĆ POBIJEDIO

Otkrivena tajna dvoboja Mate vs. Tomaž

28.08.2014 u 16:34

  • +4

U Mimari predstavljen televizijski kulinarski show "Mate vs Tomaž"

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

Kuhar Mate Janković i njegov slovenski kolega Tomaž Kavčič odradili su prvi kulinarski dvoboj na relaciji Zagreb - Ljubljanja te otkrili što se krije iza projekta Mate vs. Tomaž

Mate Janković je tako u muzeju Mimara na kulinarski dvoboj izazvao svog slovenskog kolegu Tomaža Kavčiča, a sve u sklopu novog Lidlovog projekta.

Kuharski dvoboj u pripremi ukusnog i kvalitetnog jela od svega nekoliko namirnica u kratkom roku, na relaciji Zagreb – Ljubljana, pratili su uzvanici u oba grada i to putem video prijenosa uživo, a voditelji Iva Šulentić i Duško Ćurlić proglasili su pobjedu na domaćem terenu.

'Tomaž i ja protagonisti smo novog Lidlovog kulinarskog projekta, a tu smo kako bismo ljudima pokazali da kuhanje nije nužno komplicirana stvar i da se dobar i kvalitetan obrok može spremiti u samo desetak minuta - kao što su uostalom svi prisutni danas i vidjeli', rekao je Mate Janković.

U Lidlu kažu kako su istraživanjem tržišta primijetili da njihovi kupci vole nova i raznovrsna jela, ali da često za njihovu pripremu nemaju dovoljno vremena, a ponekad niti ideja. Zato su odlučili uz pomoć kulinarskih stručnjaka svojim kupcima pružiti praktične savjete i trikove kako u kratkom vremenu pripremiti ukusan i kvalitetan obrok kod kuće.

Počevši od 1. rujna, Lidlovi će kuhari svakog tjedna maštovitim i šaljivim video klipovima na malim ekranima pokazivati kako kvalitetno i raznovrsno kuhati kod kuće, a njihovi će praktični savjeti i trikovi za pripremu jela biti dostupni Lidlovoj stranici

Kakva se misterija točno krije iza projketa Mate vs Tomaž zanimalo je i naše celebove pa su u Mimaru došli i Oliver Dragojević, Sandra Bagarić, Nevena Rendeli, Rene Bitorajac, Mila Elegović i mnogi drugi.