DRUGO 'DA' U 73.

Otkrivamo detalje vjenčanja Tine Turner

13.07.2013 u 11:13

Bionic
Reading

Ovih dana polako su počeli curiti detalji oko slavnog vjenčanja. Kako javljaju britanski i američki mediji, par će se vjenčati 21. srpnja

Iako je nakon problematičnog braka s Ikeom Turnerom rekla da se više nikada neće udavati, 73-godišnja Tina Turner ipak je odlučila i drugi puta reći 'da'. Drugu bračnu sreću pokušat će sa 17 godina mlađim Nijemcem Erwinom Bachom s kojim je u vezi već 27 godina.

Ovih dana polako su počeli curiti detalji oko slavnog vjenčanja. Kako javljaju britanski i američki mediji, par će se vjenčati 21. srpnja. Svečani budistički obred bit će održan u njihovu domu u Švicarskoj, i to u dvorcu na jezeru Zurich. No, neki mediji javljaju da je to zapravo varka za novinare te da će sudbonosno 'da' ipak izreći u svojoj vili na Francuskoj rivijeri.

Super baka rock'n'rolla na svoj svadbeni dan trebala bi zablistati u Armanijevoj vjenčanici, ali još uvijek nije poznato hoće li ona biti bijele boje. Poznavajući njezin stil, svi očekuju da će haljina biti prilično atraktivna.

Na svadbenoj svečanosti slavnoga para bit će mnoge poznate osobe, a zasad je sigurno da će Tinu u drugi brak ispratiti modni dizajner Giorgio Armani koji je Tinin dugogodišnji prijatelj.