STIŽE I ŠEF GOOGLEA?

Otkrivamo detalje jet set vjenčanja u Motovunu

12.07.2013 u 18:43

Bionic
Reading

Očekuje se dolazak oko 150 uzvanika, a kako doznajemo, u Motovunu se već naveliko osjeća 'moving' zbog brojnih gostiju koji su već stigli i ne miruju, dapače, koriste svaki slobodan trenutak za uživanje u istarskom podneblju. Naime, u rent-a-caru u Sloveniji unajmljen je veći broj terenaca s ljubljanskim registracijama

Svoje vjenčanje snova sutra će u pitoresknom Motovunu imati Yasemin Denari i McLain Southworth, a uzvanicima svjetskog jet seta zapjevat će i domaća Klapa Motovun.

Iako je riječ o sinu nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu, činjenica da je mladoženja budući šurjak poznatog suosnivača Googlea Larryja Pagea lansirala je Motovun u orbitu slavnih mjesta.

Doduše, službene potvrde da je Larry Page već u Motovunu još uvijek nema, no s obzirom na to da je potvrđen boravak njegove supruge Lucinde Southwort i sestre joj Carrie, očekuje se da ni Larry Page neće izostati, tim više što je Boeing 767 tvrtke Blue City Holdings sletio jučer u Zagreb, a poznato je da se njime služe samo dvojica osnivača Googlea.

Za vjenčanje, koje se u velikoj tajnosti pripremalo nekoliko mjeseci, angažirano je dosta lokalnih ljudi, pa se tako dekoracije pripremaju u buzetskoj cvjećarni, catering će pripremiti poznati domaći restoran Konoba Mondo, a vjerujemo da će gosti kušati i lokalna vina.

Očekuje se dolazak oko 150 uzvanika, a kako doznajemo u Motovunu se već naveliko osjeća moving, zbog brojnih gostiju koji su već stigli i ne miruju, dapače, koriste svaki slobodan trenutak za uživanje u istarskom podneblju. Naime, u rent-a-caru u Sloveniji unajmljen je veći broj terenaca s ljubljanskim registracijama.

Premda će motovunski ugostitelji u petak imati slobodan dan, mnogi već sad zadovoljno trljaju ruke. Iako nitko ne želi ništa javno reći o sutrašnjem jet set vjenčanju, doznajemo da je predviđeno u 15 sati. Obitelj i bliži prijatelji su smješteni u boutiqueu hotelu Vela vrata, a zakupljene su i luksuzne vile te obnovljeni buzetski hotel Fontana. No, nema potvrde o dolasku Larryja Pagea, 20. Na listi svjetskih bogataša, čiji se imetak po Forbesu procjenjuje na 23 milijarde američkih dolara.

No,u svakom slučaju, organizatori vjenčanja nisu škrtarili pa je tako mala zanimljivost i da je ugostiteljskim objektima na oba starogradska trga, koji će zbog privatnosti vjenčanja na koje dolazi svjetska krema sutra biti zatvoreni za javnost, navodno dobro plaćeno da u to vrijeme ne rade.