DO SMRTI DIJETE

Otac dobio doživotno skrbništvo nad Britney

08.12.2008 u 20:07

Bionic
Reading

Iako je problematična pjevačica puno bolje u zadnje vrijeme, sud u Los Angelesu je na zadnjoj raspravi, na opće iznenađenje, dodijelio Jamesu Spearsu doživotno skrbništvo nad njegovom kćerkom Britney Spears

Nakon što je Britney Spears doživjela živčani slom i završila na psihijatriji, Jamesu Spearsu je u veljači dodijeljeno privremeno skrbništvo nad kćerkom, čime je dobio skoro potpunu kontrolu nad njezinim životom.

Britney je svedena na razinu djeteta, a otac James je u potpunosti raspolagao njezinim vlasništvom i financijama.

Dodijeljeno skrbništvo je trebalo isteći 31. prosinca i nagađalo se da bi na sljedećem saslušanju moglo biti ukinuto ili samo produženo na neko vrijeme, s obzirom na to da se činilo da je Britney puno bolje.

No na opće iznenađenje, sud je na zadnjoj raspravi dodijelio doživotno skrbništvo ocu Jamesu. Britney je mirno saslušala odluku suda u Los Angelesu, potvrdila da ju je razumjela i odlučila ju prihvatiti, kako prenose svjetski mediji.

Sudac je objasnio da su, iako je Britney psihički puno stabilnija u zadnje vrijeme, na odluku utjecali stručna mišljenja psihologa i odvjetnika koji su zaključili da je 26-godišnja pjevačica 'još uvijek podložna utjecajima'.

Nakon odluke suda Britney nije pokazivala nikakve emocionalne reakcije, te možemo samo nagađati što joj se događalo u glavi nakon saznanja da postoji mogućnost da će pred licem zakona imati status djeteta dok god joj je otac živ.

Odvjetnik Britney Spears također nije želio komentirati sudsku odluku.