NAGRADNJAČA

Osvojite zdrave slastice Yogorino

10.10.2013 u 09:29

Bionic
Reading

Yogorino je vodeća talijanska marka u sektoru smrznutog jogurta, domaćeg sladoleda i laganih, zdravih deserata. Iako je Yogorino izvorno talijanski brend, danas ga ima širom Europe, Azije, Sjeverne i Južne Amerike te Bliskog istoka, a prvi je otvoren u zagrebačkom City Center One East.

Ono po čemu se Yogorino razlikuje u industriji smrznutog sladoleda jest naglasak na proizvodnji isključivo prirodnih i zdravih slastica.

Svi Yogorino proizvodi su pažljivo odabrani i napravljeni od prirodnih sastojaka čime potrošačima pokazujemo kako mogu uživati u visoko vrijednim smrznutim desertima i sladoledima, a ujedno i održati zdrave prehrambene navike i stil života.

Svi proizvodi su zasigurno među najvećim predstavnicima funkcionalne hrane, odnosno najpotpuniji su primjeri zdravih namirnica. Njihova temeljna kvaliteta jest visoka probavljivost i to zbog drastično smanjene laktoze.

Dakle, sve namirnice u Yogorino svijetu jesu namirnice koje promiču i poboljšavaju fiziološke funkcije tijela kroz niz učinaka koji su dodani i normalnim prehrambenim navikama.

Najbržih deset ljubitelja zdravih slastica mogu osvojiti dva velika Yogoriono kupa (probiotičkog sladoleda na bazi jogurta)!

Nagradu su osvojili:

Maja Vnučec
Zdravko Čepeljnik
Zlatko Lukavski
Ivana Hemen
Ernest Kuna
Sonja Vičević
Marina Sandrovcan
Ivana Solić Trdić
Jasna Lisjak
Ivan Halapa

Dobitnici nagradu iskorištavaju u Yogorino baru u zagrebačkom City Centru East, uz predočenje osobnog dokumenta.