NAGRADNJAČA

Osvojite tretman na Thermo C uređaju

20.05.2013 u 08:56

Bionic
Reading

Koliko god se veselimo ljetu, svake godine nas pogled u ogledalo nakon zimskih mjeseci bar malo zaprepasti. Nebrojeni sati sjedenja u uredu, automobilu i sve manje kretanja u slobodno vrijeme kao i brza prehrana uzimaju danak na izgledu žena, ali i muškaraca.

Najveći ženski estetski problem – celulit, s godinama dolazi do izražaja i zbog gubitka mišićne mase. Borba se može učiniti uzaludna, no stručnjaci se nisu predali i neprestano nam nude tretmane koje usavršavaju i koji postižu sve bolje rezultate u borbi protiv celulita i viška kilograma.

Jedan od najnovijih tretmana je onaj Thermo C uređajem koji vidljive rezultate daje već nakon prvog tretmana. Thermo C kombinira čak četiri tretmana u jednom i zato daje tako dramatične rezultate.

Radiofrekvencijom Thermo C uređaj zagrijava duboko tkivo što je jedna od najinovativnijih metoda u borbi protiv celulita i masnih naslaga. Na taj se način potiče cirkulacija u dijelovima tkiva koji inače ostaju izvan dometa ostalih tretmana. Iako je riječ o zagrijavanju tkiva i do 45 stupnjeva, metoda je potpuno sigurna i bezbolna za korisnika.

Vakuum masaža – putem pojačane dubinske endokrine limfne drenaže odstranjuje toksine, masnoće i celulit iz tijela.
LED svjetlosna terapija – stimulira limfnu i krvnu cirkulaciju kako bi se oslobodile štetne tvari i međustanične vode. Ova metoda stimulira i obnovu stanica, kolagena i elastina zbog čega je iznimno povoljna za primjenu na osjetljivoj koži lica.
Krioterapija – za razliku od radiofrekvencije, ova metoda hladi, odnosno potiče tijelo da samo zagrijava tretirano područje i na taj način potiče cirkulaciju i unutarnju masažu tkiva.

Ove četiri vrhunske tehnologije su spojene u jedinstven tretman putem Thermo C uređaja koji je primjenjiv na tijelu, ali djelomično i na koži lica. Njime se mogu tretirati područja zahvaćena celulitom, masnim naslagama te pretilost. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a ovisno o količini zahvaćenog područja određuje se i broj tretmana. Svaki od tretmana traje od pola sata do 45 minuta, ugodan je i bezbolan, a za njega nije potrebna nikakva priprema.

Jedna dama ima priliku osvojiti tretman na Thermo C uređaju u poznatom zadarskom Chic Studiju koji u svojoj ponudi ima vrhunske kozmetičke tretmane koje koriste inozemni estetski stručnjaci.

Nagradu je osvojila Suzana Botica. Čestitamo!