Optika Luna

Osvojite Police sunčane naočale!

28.01.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Tražite li nove dioptrijske okvire koji će idealno upotpuniti vaš stil, a istovremeno su praktični i izuzetno udobni, posjetite Optiku Luna gdje vas očekuje nevjerojatna akcija povodom koje vam poklanjamo Police sunčane naočale

Tijekom ove akcije optičke okvire brendova Furla, Police i Carolina Herrera možete kupiti po 25% nižim cijenama!

U uzbudljivom mjesecu, koji je započeo 15. siječnja, a trajat će do Valentinova, 14. veljače, očekuju vas i popusti iznenađenja te mnogobrojni zanimljivi pokloni.

Ova primamljiva ponuda upotpunjena je kreativnim natječajem u okviru kojega imate mogućnost osvojiti omiljene dioptrijske okvire! Sve što trebate učiniti jest slikati sebe i dragu osobu u jednoj od čak pet poslovnica Optike Luna sa Furla, Police ili Carolina Herrera okvirima koje želite dobiti na poklon te poslati fotografiju na mail info@optika-luna.hr, u inbox facebook stranice ili na instagram, uz hashtag npr. #optikalunaFURLA, ovisno o tome okvire kojega brenda imate na slici.

Autori najoriginalnije i najkreativnije fotke dobit će na poklon dioptrijske okvire s kojima su se slikali, a očekuje vas i pregršt utješnih poklona!

Ne propustite demonstrirati svoju kreativnost i osvojite naočale baš po svojoj mjeri, a uključite se i u našu nagradnjaču jer poklanjamo vam atraktivne Police sunčane naočale s naslovne fotografije.

Dobitnica je Ruža Vrbanić, a o preuzimanju nagrade biti će obaviještena mailom.