NAGRADNJAČA

Osvojite novo Nivea In-Shower Cocoa&Milk mlijeko za tijelo

15.05.2014 u 10:23

Bionic
Reading

Linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo uvedena je na hrvatsko tržište u srpnju 2013. i od tada ne prestaje oduševljavati.

Od pojavljivanja na policama, u samo četiri mjeseca inovativni regeneratori za tijelo probili su se među najprodavanije proizvode u segmentu njege kože i tijela, s čak 5% udjela na tržištu, a ovaj se uspjeh odrazio i na pozitivne prodajne rezultate cijele NIVEA linije njege kože i tijela koja su zabilježila 20,58% tržišnog udjela.

Nakon izvanrednog uspjeha revolucionarne linije NIVEA predstavlja najnoviji In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo - idealan odabir za sve one u potrazi za brzom i savršenom hidratacijom. Nježna, hidratantna formula s kakao ekstraktom pruža koži senzacionalan osjećaj mekoće te čak i suhoj koži daje prijeko potrebnu vlažnost, čineći je mekom i mirisnom. U dodiru s vodom, u formuli In-Shower Cocoa&Milk mlijeka za tijelo, aktiviraju se nježni hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja.

Uz NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo potrebno je samo nekoliko koraka do nježne kože poput svile:
1.Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
2.Nanesite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
3.Isperite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
4.Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući. Uživajte u njegovanoj koži!


NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo
Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u senzacionalno mekom osjećaju na koži.

Nivea i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju sedam In-Shower Cocoa & Milk mlijeka za tijelo.

Nagradu su osvojili:

Zora Matika
Kristina Kolumbo
Jela Lipovac
Mirna Konevski
Dubravka Režić
Vedrana Matak
Tihomir Firkelj

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.