NAGRADNJAČE

Osvojite Eucerin pH5 kremu za osjetljivu kožu lica i tijela

13.04.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Iako ne postoji pravi lijek za osjetljivu kožu, razumijevanjem simptoma može se kontrolirati i umanjiti uzroke i podražaja pojave osjetljive kože. U velikom broju slučajeva učinkovita rješenja nalaze u prevenciji, a ne u liječenju

Eucerin je osmislio cijelu liniju namjenske njege koja sadržava kombinaciju vrhunske zaštite za obnavljanje i jačanje kože. Određeni prirodni sastojci mogu potaknuti ponovnu aktivnost enzima i njihovu sposobnost obrane tijela. Dekspantenol koji je derivat vitamina B, a potiče i jača prirodnu zaštitnu funkciju kože, ubrzava proces zacjeljivanja i obnavljanja kože. Glicerin pomaže u hidrataciji kože, a pH 5 citratni pufer vraća prirodnu pH razinu kože. Vraćanjem aktivnosti kožnih enzima, ponovno se uspostavlja i zdrava ravnoteža.

Nadražujuće tvari poput sapuna mogu pogoršati stanje kože kroz svoj alkalizirajući učinak, i učiniti ju osjetljivom na upale, ali i na infekciju izazvanu bakterijama, virusima i gljivicama. Osjetljiva koža zahtijeva pomnu i redovitu njegu, korištenje vrlo blagih preparata za čišćenje, pogodnih za česta tuširanja, losione i ulja za svakodnevnu uporabu. Eucerin pH5 linija sadržava kombinaciju moćnih aktivnih sastojaka koji aktiviraju prirodnu obranu kože. Za osjetljivu kožu odaberite Eucerin pH5 njegu koji dokazano osigurava dugotrajne rezultate i zdravu kožu.

Eucerin® pH5 krema za osjetljivu kožu lica i tijela, 75 ml

  • Namijenjena za svakodnevnu njegu osjetljive kože lica i tijela.
  • Aktivira regeneraciju kože i pruža dugotrajnu hidraciju.
  • Sadrži vitamin E i pH5 citratni pufer te visoko koncentrirani dekspantenol.
  • Prikladna za djecu stariju od 7 godina.

Eucerin čitateljima tportala daruje dvije Eucerin pH5 kreme za osjetljivu kožu lica i tijela, a dobitnici su Jasna Hrestak i Tina Barbarić.