NAGRADNJAČA

Osvojite dizajnersku torbicu by Aleksandra Dojčinović

25.10.2012 u 12:15

Bionic
Reading

Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović na posljednja dva Dove fashion.hr-a imala je čast svoju viziju ljepote predstaviti kroz Dove kolekcije,a ulogu Dove ambasadorica preuzele su poznate hrvatske blogerice te modne urednice i novinarke. Nastavno na to, kreirala je i modni dodatak – dizajnersku torbicu koja je dostupna ekskluzivno u DM prodavaonicama.

Dizajnerska torbica by Aleksandra Dojčinović može se nositi na tri zanimljiva načina i definitivno je must have komad za sezonu jesen-zima 2012./2013, naravno, uz njegovanu kožu. Dostupna je u čak četiri trendi boje, a uz kupovinu Dove proizvoda možete je preuzeti u svim DM-ovim prodavaonicama najkasnije do 31. listopada.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i dizajnersku torbicu by Aleksandra Dojčinović najbolje istaknuti svoju njegovanu kožu.

Samo za ovu priliku, tportal.hr će podijeliti dvije Dove torbice by Aleksandra Dojčinović te losion za tijelo i kremu za ruke koji sadrže Deep care kompleks hranjivih sastojaka koji prodiru duboko u kožu te ju hrane i hidratiziraju.

Nagradu su osvojile:

Božica Deverić
Jasminka Čule

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.