CRNI CHIC

Osvojila nas je nova Reserved kolekcija

30.10.2019 u 16:23

Bionic
Reading

Crna boja bila je i ostaje modni imperativ savršenih kombinacija. Crni komadi baza su gotovo svakog outfita i zato je ulaganje u crne odjevne predmete uvijek odlična investicija

High street brendovi već neko vrijeme naglašavaju kako crna više nije samo klasika. All in black provlači se kroz zanimljive modele različitih krojeva, materijala i stilova. Najnovija kolekcija Reserveda pokazala nam je ''običnu crnu'' u sasvim novom izdanju koje potpuno odudara od svega što smo dosad vidjeli.

Crni chic Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
  • Kožni komadi su posljednjih sezona postali apsolutni must have u našim ormarima. Osim kožne jakne koja je vječni klasik i uklapa se u sve stilove, ove sezone u prvi plan dolaze crne kožne hlače i suknje kratkih ili dužih krojeva.
  • Čak i ako niste ljubiteljica upečatljivih odjevnih komada, crni svjetlucavi sako idealan je izbor za dodavanje doze raskoši i glamura u elegantnu crnu kombinaciju.
  • Crna bluza nije više simbol jednostavnosti i minimalizma što dokazuje različitost materijala i modela u kojima ju viđamo. Romantični volani, izazovna čipka i raskošni til elementi su kojima obična crna bluza dobiva novu dimenziju.
  • Crne čizme su točka na i svake crne kombinacije. Visoke, niske, s potpeticom ili bez nje sasvim je svejedno. Sigurno je samo da je svakoj ženi potreban omiljeni par koji će moći iskombinirati s većinom svog ormara.

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu.