gastronomske kreacije

Osvoji dva dolaska na interaktivnu kulinarsku radionicu!

30.06.2023 u 22:26

Bionic
Reading

Uz sve veći interes za kvalitetnu hranu i gastronomiju, kulinarska edukacija, savjetovanje i kulinarski tečajevi postaju nezamjenjivi alati za sve one koji žele proširiti svoje kulinarsko znanje i postati majstori u kuhinji. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni kuhar, ove mogućnosti vam omogućuju da uživate u kreativnom procesu kuhanja, otkrijete nove okuse i razvijete vještine koje će vam donijeti mnogo gastronomskih zadovoljstava u budućnosti

Kulinarski tečajevi su izvrstan način da se steknu praktične vještine u kuhanju i istraže različite kulinarske stilove. Mnoge kulinarske škole i organizacije nude raznolike tečajeve za početnike i napredne kuhare. Ovi tečajevi obuhvaćaju teme poput osnovnih kulinarskih tehnika, pripreme specifičnih jela ili kulinarske umjetnosti određenih regija ili zemalja. Kroz praktični rad i vođene demonstracije, polaznici stječu povjerenje u kuhinji, poboljšavaju svoje tehničke vještine i stvaraju ukusne gastronomske kreacije.

Centar za kulturu prehrane renomirano je mjesto gastronomskih iskustava i edukacije u području kulinarstva i nutricionizma od 2012. Cilj im je približiti znanje i iskustvo stručnjaka na jednostavan i zabavan način kroz kulinarske edukacije, savjetovanja i kulinarske tečajeve. Posebni su po tome da su škola kuhanja za amatere s najduljom tradicijom u Hrvatskoj te po tome da njeguju odnose s ljudima koji im se vraćaju i dolaze preko preporuka.

Ako želite naučiti nešto novo i fino, pridružite se Centru za kulturu prehrane i interaktivnim radionicama.

Imamo sjajne vijesti za vas! Imate priliku osvojiti dva dolaska na jedinstvenu kulinarsku radionicu u Centar za kulturu prehrane na kojoj se možete inspirirati za vlastite kulinarske podvige! Poput prave male škole učite, kuhajte, pecite i zatim – kušajte! Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Da biste osvojili dva dolaska na kulinarsku radionicu potrebno je na Instagram objavi Organizatora niže, u komentaru objave nagradnog natječaja napisati: S kojom biste osobom išli na kulinarsku radionicu i zašto baš s njom? Zapratiti naš profil tportal.hr i profil Centra za kulturu prehrane te like-ati ovu objavu i označiti prijatelja/prijateljicu u komentarima ispod ove objave kojeg/koju biste poveli sa sobom.

Pravila nagradnog natječaja.

Objava dobitnika ili dobitnice je 4.7.2023. u komentaru objave. Sretno!

Raspored radionica za srpanj 2023.: