NAGRADNI NATJEČAJ

Osvoji aviokarte i otputuj s Homeexchangom i tportalom!

27.06.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Sanjaš o egzotičnim destinacijama? Ide ti se u New York, želiš u Barcelonu ili još bolje u Pariz?! Kada to sve staviš na papir to su tisuće kuna, a gdje je tek trošak smještaja? Ipak, postoji i drugo rješenje! Koje - saznajte u nastavku!

Portal HomeExchange i tportal.hr nagradit će vas s dvije povratne aviokarte za željenu destinaciju u vrijednosti do 3.000,00kn! Sigurno vas zanima što morate napraviti za ovako dobru nagradu? U stvari ništa preteško - na mail tportal@tportal.hr pošaljite odgovor na pitanje 'Zašto mi je Homeexchange zanimljiv i zašto želim postati dio Homeexchagea?' (do 1000 znakova), a najoriginalnija i najkreativnija prijava po mišljenju članova žirija osvaja nagradu.

Za više informacija pročitajte pravilnik natječaja

U svijetu postoji stranica gdje vi svoju kuću, stan ili vikendicu za vrijeme godišnjeg odmora možete iskoristiti da ne zjapi prazna, a istovremeno se smjestiti u gotovo 150 zemalja diljem svijeta. Odgovor se krije na portalu HomeExchange.com. Zamjenom svojeg doma osiguravate sebi smještaj u preko 50.000 nekretnina diljem svijeta. I to besplatno!

HomeExchange.com ja najveći portal za zamjenu na svijetu.Možete se zamijeniti kada, s kime i gdje vi to želite. Zamjenu dogovarate na vikend, tjedan, mjesec ili dulje, sve je stvar dogovora. Zamjena može i ne mora biti u isto vrijeme. Možete zamijeniti recimo ljeto za zimu, vikend za tjedan ili dulje, sve je stvar dogovora. Slobodni ste birati ljude koji su vama slični i koje ćete prije toga dobro upoznati: putem maila, preko facebooka ili Skypea. I prije nego što dogovorite zamjenu već ćete se dobro sprijateljiti. U ponudi ima svega! Od jednostavnih, malih stanova u predgrađu do luksuznih stanova u svjetskim metropolama. Više pogledajte na pinterestu

Među 50.000 nekretnina svatko pronađe nešto za sebe. Ljudima je važnije kakvi ste vi kao osoba od toga kave vam je veličine vaša spavaća soba. Neovisno o tome kakve je veličine vaš stan, vi šaljete upite prema svima onima čija vam se ponuda sviđa, bilo lokacijom, bilo uređenjem ili profilom vlasnika. Bitno je biti aktivan i slati upite u inozemstvo, kao i odgovarati na njih.

Ususret ljetu pokrenuta je akcija ljeto2014 gdje ostvarujete popust od -50% i godišnja članarina iznosi 240 kn.

Klikom UČLANI SE krenite u svijet zamjena i osigurajte si besplatan smještaj u 150 zemalja.

Na raspolaganju vam je HomeExchange LIVE CHAT za sva vaša pitanja i pomoć o zamjeni od 00-24.

Prvu nagradu (dvije povratne aviokarte za željenu destinaciju u vrijednosti do 3.000,00kn) osvojio je Željko Lež: Imam 50 godina. Do sad si nisam mogao priuštiti putovanje dalje od Trsta ili Leibnitza ili Nagykanize....dakle sve u svemu vidio sam susjede i to ne kao turist nego iz životne potrebe - kupovine jeftinih proizvoda izvan ove lijepe trule naše banana države...eto zato bih sada htio pokušati ako mi se ukaže prilika svojoj supruzi za 15-tu godišnjicu braka prirediti možda iznenađenje pa otići na neko zanimljivo mjesto ili za vikend ili na tjedan dana...destinacija čak i nije toliko važna koliko je važno usrećiti svog životnog supatnika koji je to doista zaslužio.

Drugu i treću nagradu (godišnja članarina za Homeexchange) osvojile su Slavica Markovec:
H-omeexchange kad svi stranicu vide
O- nema sumnje I njima ce kao i meni
M-ami i tati da se svide
E-dragi moji, to Vam je mjesto snova,
E-uropa, America, Japan, Australija..
X- nema nepoznanica jer sva mjesta tu se nalaze
C-itam ga, pratim svaki dan, vjeran sam fan
H-omeexchange.com je puni pogodak
A-I srca mi zaigra zbog njega svaki dan
N-e mogu da zaspim od veselja
G-enijalnooo, se u ovom kontekstu jako slaze
E-kad bi jos isprobale, bile bi prave svjetske maze!

i Vinka Fajs:
Bavit turizmom i istodobno putovat
više nije koma,
Putujem i odsjedam besplatno uz pomoc Homeexchanga cak iz svog doma.
Pametnim idejama sve sam bliže,
Homeexchange bez konkurencije
svake godine naprijed ide!
Zasto ovu pjesmicu napisat zelim?
Zato sto se lijepim stvarima veselim i Homeexchange zelim sa onima koji ga propustaju da podijelim!
Dragi moji vi ste mi jedini spas da i moj dragi barem jednom od srece uz Homeexchange vrisne na glas!