NAGRADNJAČA

Osjetite glamur Stenders Zlatne kolekcije

05.12.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Stenders predstavlja inovativnu i glamuroznu liniju zlatne kozmetike - spoj prirodnih blaga i moderne tehnologije baziranoj na moći zlata. Za svoje čitatelje smo pripremili jedan poklon paket koji uključuje Bath elixir i zlatnu kuglu za kupanje iz Zlatne kolekcije.

STENDERS Zlatna kolekcija sadrži:

24k Zlatni gel za tuširanje, 250ml

Zlato čisti, vlaži i omekšava kožu posebno nježno. Čestice 24 karatnog zlata prodiru u najdublje slojeve kože i pomažu pri očuvanju njezine mladosti.

24k Zlatni eliksir za kupanje, 250ml

Dok vi uživate u aromatičnoj i mirisnoj pjenastoj kupki, čestice 24 karatnog zlata njeguju vašu kožu koja će biti izrazito glatka i mekana nakon kupanja. Otkrijte vrijednost zlatnog opuštanje!

24k Zlatni sapun, 115g

Ekskluzivni Zlatni sapun donijet će dašak luksuza i glamura u vašu kupaonicu. Zbog svojih vrijednih sastojaka, 24 karatnog zlata i ekstrakta nara, sapun pomno brine za mlade vaše kože.

24k Zlatne kugle za kupanje, 140g

Kupanje u pjenušavoj mekoći koju ćete postići sa STENDERS kuglama za kupanje užitak je za pamćenje! Napunite baterije i uživajte!

24k Zlatni prah za kupanje, 7 g

STENDERS Zlatni prah učinit će kupanje pravim malim beauty ritualom. Spoj vrhunske njege očarat će vas učinicima meke i nježne kože.
STENDERS proizvode pronađite u West Gateu.

Više informacija na www.stenders-cosmetics.com

Stenders izrađuje visokokvalitetnu ručno rađenu kozmetiku za tijelo i kupanje. Rođen u sjevernoj Europi prije 11 godina u Latviji, postao je prepoznatljiv po svojim proizvodima koji kombiniraju životnu snagu prirode sa znanjem drevnih receptura. Tople i vrijedne ruke koriste prirodne sastojke kao što su biljna ulja, biljni ekstrakti, destilirana eterična ulja, pčelinji vosak i saće. Stenders proizvodi obogaćeni su najkvalitetnijim, pažljivo biranim sastojcima te se dijele na proizvode za tuširanje i kupanje(jedinstvene pjenice za tuširanje, mlijeka za kupanje...); njegu tijela za sve tipove kože(hladno prešana ulja, losioni, maslaci, jogurti); organsku liniju za lice sa hijaluronskom kiselinom i ekstraktom koštica jabuke za lifting kože; prirodnu njegu kose; proizvode za muškarce; proizvode za saunu; proizvode za masažu te proizvode za aromaterapiju.

Nagradu je osvojila Sanela Lukić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.