NA CRVENOM TEPIHU

Ornela Vištica naslijedila Nikolinu Pišek

27.03.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Ornela Vištica zablistala je na londonskom tepihu, gdje je putovala kao hrvatska predstavnica viskija Jameson, a tamo je osvojila mnoge kolege te započela svoju inozemnu karijeru

Glumica 'Larinog izbora' Ornela Vištica bila je gošća na dodjeli nagrada Jameson Empire Awards za postignuća u britanskom filmu, a putovala je kao hrvatska predstavnica hrvatskog partnera viskija Jameson.

'Bila su to tri najljepša dana u mom životu. Još uvijek ne vjerujem da mi se to stvarno dogodilo, čini mi se kao da sam sve sanjala. Sama sam putovala u London i nisam znala što će me tamo čekati, ali čim sam na aerodromu ugledala automobil na kojem je pisalo moje ime, znala sam da ću ove dane u Londonu pamtiti cijeli život', ispričala je Ornela Vištica za Extru.

Na istom eventu prošle godine se pojavila Nikolina Pišek. Skockana Nikolina oduzimala je dah na crvenom tepihu u izazovnoj haljinici pa tako domaći mediji pišu kako je Pišekica pridobila veću pozornost fotografa od nekih razvikanih filmskih imena.

Nikolina na prošlogodišnjem eventu

Ove godine pažnju je plijenila Ornela koja je upoznala mnoge poznate.

'Stol do nas sjedili su Gary Oldman, Danny DeVito, Michael Fassbender i Tim Burton, koje sam tom prilikom i upoznala' istaknula je Ornela.

Prelijepa 22-godišnja glumica u Londonu je ostvarila i neke poslovne kontakte.

'Jedan švedski i jedan bugarski redatelj zainteresirali su se za suradnju sa mnom na svojim novim filmskim projektima', izjavila je Ornela