DINAMIKA I FUNKCIONALNOST

Ormari koji otkrivaju, a ne skrivaju

22.12.2016 u 09:40

  • +3

'Iverpan - ormari po mjeri'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iverpan

Bionic
Reading

Ormari po mjeri savršen su izbor za sve prostore – u velike unose dinamiku, a u manjima doprinose funkcionalnosti

Posao svakako prepustite profesionalnim stolarima, ali inzistirajte na kvalitetnim i ekološki certificiranim materijalima za izradu namještaja po mjeri, kakve na našem tržištu nudi tvrtka Iverpan. Namještaj po mjeri je najjeftiniji namještaj jer ispunjava sve vaše želje i uklapa se savršeno baš u vaš prostor.

Dinamiku i raspored vješalica, ladica, polica i košarica dogovorit ćete s majstorom, ali ne zaboravite još jedan važan detalj za savršen ormar po mjeri – rasvjetu britanske tvrtke Sensio, jednog od vodećih svjetskih proizvođača rasvjete za namještaj. Uz vrhunsku kuhinjsku i kupaonsku rasvjetu, Sensio je posebno poznat po inovativnim rješenjima za garderobne ormare, poput LED garderobne cijevi opremljene senzorima koji se automatski pale kad se otvore vrata. Brojnim rješenjima Sensio vam omogućuje da osmislite rasvjetu po svojoj mjeri i potrebama. Izaberite boje koje naglašavaju vašu osobnost (toplije ili hladnije), površine koje želite osvijetliti (police, ladice, vješalice) i vrstu priključka (baterijski ili kabelski na napon).

Dobra je garderobna rasvjeta diskretna i ubrzat će jutarnju rutinu, bez stresa koji može izazvati prekapanje po odjeći u potrazi za 'baš onom' majicom, košuljom ili kravatom.

S rasvjetom Sensio ne možete pogriješiti – usto što je inovativna i moderna, izuzetno je štedljiva i ima pet godina jamstva