HOLLYWOOD NA JADRANU

Opuštena i prirodna Eva Longoria uživa na jahti

05.07.2010 u 09:49

Bionic
Reading

Očajna kućanica dopratila je supruga, košarkaša Tonyja Parkera koji uskoro kao DJ nastupa u Vodicama, a 7. srpnja, tijekom krstarenja, planiraju romantičnu proslavu trogodišnjice braka

'Očajna kućanica' Eva Longoria Parker sa suprugom Tonyjem Parkerom i dalje uživa u obilasku jadranskih luka i gradova. Ovaj vikend proveli su razgledavajući šibensku rivu.

Iako nisu silazili na kopno, vjerojatno u strahu da će im lokalni paparazzi pokvariti idilu, ostali su na jahti Lady Ship te u društvu Tonyjeva brata i glumca Amauryja Nolasca, koji se proslavio ulogom Fernanda Sucrea u seriji 'Zakon braće', proveli dan u opuštenom slikanju. Košarkaš San Antonio Spursa priprema se za nastup u popularnom klubu Hacijenda u Vodicama, gdje će 9. srpnja nastupiti zajedno s hip-hop DJ-em Cutom Killerom u showu pod nazivom 'DJ Cut Killer i Tony Parker Show'.

Ležerni i opušteni, Eva i Tony nesmetano guštaju u unajmljenoj jahti, vinu i lokalnim delicijama, a slavna glumica u trenutcima odmora, čini se, na haje previše za šminku i haljine, nego izgleda posve prirodno i vedro.