OPASAN TRANSFER

Oprez, Victoria! David je sam u Parizu

01.02.2013 u 09:26

Bionic
Reading

Slavni je nogometaš potpisao petomjesečni ugovor s pariškim klubom, pa će u najveći dio vremena provoditi sam bez obitelji. Sasvim dovoljan razloga da britanski mediji upozore Victoriju da bolje pripazi na zgodnog muža kako se ne bi ponovila nezgodna španjolska epizoda

Tek je nedavno preselio svoju obitelj iz sunčanog Los Angelesa u London, a sada zov nogometne karijere Davida Beckhama ponovno udaljava od obitelji.


David i njegova supruga Victoria bit će mjesecima razdvojeni nakon što je 27-godišnji bivši kapetan engleske reprezentacije potpisao jučer za Paris St Germain.
Iako je David mislio kako će uspjeti češće putovati između francuske i britanske metropole, zaključio je da to nije izvedivo, pa se očekuje da će puno vremena potrošiti u hotelu, piše Mail Online.

Slična je situacija bila i prije deset godina kada je David napustio Manchester United i potpisao za Real Madrid. Dok je bio u Španjolskoj, Beckham je morao demantirati optužbe da je bio u četveromjesečnoj vezi sa svojom bivšom asistenticom Rebeccom Loos

Victoria je kasnije progovorila o tom skandalu iz 2004. godine. 'To je bio stvarno težak period. No, činjenica je da smo iz toga sve izašli još jači i sretniji.'

Nakon što je potpisao petomjesečni ugovor s Paris St Germainom, jednim od najbogatijih klubova , Beckham je otkrio kako će njegova supruga i djeca ostati u Londonu, jer djeca sada idu u školu.

Victoria je također zauzeta svojom karijerom jer širi svoje modno carstvo, pa je David izjavio kako će za njega biti lakše da boravi u hotelu dok je u Francuskoj.
Klub u vlasništvu katarskog novca, ponudio je obitelji Beckham korištenje luksuzne pariške kuće s bazenom, teretanom i kinom.

Beckham je otkrio da će donirati svu svoju plaću (procjenjuje se da je riječ od milijun i pol kuna tjedno) u korist dječjih dobrotvornih organizacija u Parizu.

'Nisam siguran da je takvo što učinjeno prije, ali do toga mi je jako stalo', rekao je Beckham dodavši kako je uzbuđen i ponosan što može pomoći toj humanitarnoj organizaciji.
Ponosna je i gospođa Beckham koja je izjavila kako su ona i djeca jako uzbuđeni te da podržavaju Davida. Najavila i kako će ga obitelj uskoro posjetiti u Parizu.