SEKSI IGRAČKE

'Onurov vibrator' novi hit u seks-šopovima

18.10.2010 u 20:09

Bionic
Reading

Vlasnik jednog zagrebačkog seks-šopa došao je na zanimljivu ideju - u ponudu trgovine uveo je i vibrator nazvan po glavnom liku megapopularne turske sapunice, Onuru

Dino Velkov, vlasnik seks-šopa, kaže da muževi suprugama kupuju pomagala s likovima iz turske sapunice 1001 noć te erotsko rublje kako bi unijeli strasti u seksualni život. 

Dino sa svojim proizvodima

'Ideju za 'Onurov vibrator' od 22 centimetra s tri brzine dobio sam na erotskom sajmu u Amsterdamu. Uglavnom ga kupuju muškarci za supruge i partnerice', rekao je Dino (33), koji je u ponudu trgovine s igračkama za seks u rujnu uveo i kolekciju posvećenu 1001 noći, piše 24 sata.

Na RTL televiziji, koja emitira tu seriju, ovakvu promociju nisu željeli komentirati.

Domišljati vlasnik kaže da mu je, otkad je na police stavio vibratore i erotsko rublje s likovima iz turske sapunice Onurom i Šeherezadom, prodaja porasla za pedeset posto.

'Ne čudim se tome jer Hrvatice, čini mi se, sve manje vode ljubav pa su im svaka novina i stimulans dobro došli', ispričao je. 

Osim za kvalitetniji seksualni život, 'Onurov vibrator' kupuju žene kao rođendanski dar prijateljicama koje su poludjele za serijom.

Dino Velkov je također fan serije, a najljepša mu je glumica Bergüzar Korel koja igra Šeherezadu.

'Volio bih upoznati Šeherezadu jer je vrlo senzualna', kaže Velkov.