MICHELLE OBAMA:

Ono što stoji kraljici selfieja ne stoji nužno i prvoj dami

20.09.2016 u 11:43

Bionic
Reading

Za nekoliko mjeseci Barack i Michelle Obama nakon osam godina napustit će najpoznatiju kuću na svijetu. Prije odlaska iz Bijele kuće najpoznatija prva dama na svijetu pojavila se na dvije naslovnice i progovorila o svom hvaljenom modnom stilu

U posljednjih osam godina Michelle Obama postala je prava modna ikona koja nesvjesno diktira trendove, a odjeća koju odjene rekordnom se brzinom rasproda. Popularizirala je američke dizajnere poput Jasona Wua i Brandona Maxwella, ali i zauzela aktivnu ulogu u borbi s pretilošću natjeravši vlastitim primjerom žene i djecu da se pokrenu i krenu s vježbanjem.

U razgovoru za najnoviji InStyle na čijoj naslovnici pozira u kreaciji Brandona Maxwella, Michelle Obama dotakla se i modnih tema te priznala da ne prati trendove.

'Obično se ne zamaram trendovima jer ono što stoji 18-godišnjoj kraljici selfieja ne stoji nužno i 52-godišnjoj prvoj dami i majki tinejdžerica kojima pokušava biti životni uzor', rekla je Michelle Obama.

A kad nije zauzeta protokolarnim dužnostima i pojavljivanjima u javnosti, prva dama prednost uvijek daje udobnosti.

'Moj je stil jako ležeran. Ne nosim šminku, a često nosim majicu i poderane kratke traper hlače ili trenirku jer mi se čini da stalno idem ili dolazim s vježbanja. Volim boje i odjevne predmete u kojima se osjećam dobro, ali privatno preferiram neformalan stil', kaže uvijek dobro odjevena prva dama koja se nada da će uskoro, kad završi Obamin mandat u Bijeloj kući, moći vratiti anonimnosti i uobičajenom svakodnevnom životu kakav je vodila prije selidbe u Bijelu kuću.

'Nadam se da ću se uspjeti vratiti u običan život, s malo anonimnosti. Znamo da će trebati vremena za to, ali se uvijek zezam kako sanjam o tome da otvorim ulazna vrata i izađem i da nikog ne obavještavam o tome, bez osiguranja.