VRIJEME WHIP ŽENA

One vole mlađe muškarce i nije ih briga što mislite o tome

01.09.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Svima je dobro poznat izraz pume za starije žene koje vole mlađe muškarce, a vjerojatno je jedna od trenutačno najeksponiranijih predstavnica Brigitte Macron, prva dama Francuske koja ne prestaje izazivati brojne komentare jer je od svoga supruga starija 24 godine

Od gospođe Robinson pa do Stiflerove mame (dobro poznat lik svim ljubiteljima 'Američke pite'), žene u najboljim godinama koje su u vezama s mlađim muškarcima često su etiketirane ozloglašenim nazivima poput puma ili MILF-ica.

No ne više! Britanska autorica Bibi Lynch (51) ima novi naziv za dame koje vole mlađe muškarce.

  • +10
Sva lica - Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda se nitko toliko ne čudi kad mnogi stariji muškarci poput Donalda Trumpa, Keitha Richardsa ili Richarda Gerea imaju puno mlađe odabranice, na veze u kojima su žene starije od partnera ne gleda se blagonaklono.    

'Da sam kojim slučajem 20 godina stariji od supruge, nitko ne bi pomislio ni na sekundu da ne bismo mogli biti skupa. To puno govori o mizoginiji u Francuskoj. I o tome kako vide žene', kaže Emmanuel Macron.

A primjera itekako ima - od spomenute gospođe Macron, pjevačke dive Mariah Carey, redateljice Sam Taylor-Johnson, Sharon Stone, Madonne, Demi Moore, Robin Wright ili legendarne Joan Collins. Sve su one bile ili jesu u vezama s mlađim partnerima.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanska autorica Bibi Lynch stoga je osmislila nov naziv za ove dame kako bi, kako je objasnila, konačno skinula stigmu sa starijih žena koje su u vezi s mlađim muškarcima.

  • +3
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Lynch je predložila naziv whip (Women who are Hot, Inteligent and in ther Prime), odnosno žene koje odlično izgledaju, inteligentne su i u najboljim godinama života.

  • +3
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Omalovažavanje seksualno poželjnih i samopouzdanih žena koje hodaju s mlađim muškarcima je i službeno zastarjelo ponašanje te pomalo jezivo', objašnjava autorica, koja je i sama primijetila da joj se udvaraju mlađi muškarci otkako je zašla u pedesete godine života.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Whip je duhovitije, pametnije i seksepilnije ime, kaže ona, objasnivši kako je novim nazivom željela osnažiti žene da budu ono što jesu bez grižnje savjesti.

  • +5
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža