LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Ona zna odabrati haljinu na kojoj joj svi zavidimo

08.01.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Britanska glumica Emily Blunt sve je traženija u Hollywoodu pa su njezina pojavljivanja na svečanim premijerama sve češća, a modni odabiri sve zanimljiviji. Ponovo je zasjala na crvenom tepihu u jednostavnoj i elegantnoj haljini koja ljubi obline

Za londonsku premijeru svog novog filma 'Into the Woods' Emily je ponovo odabrala haljinu u bijeloj – hit boji ove sezone - s potpisom svog omiljenog dizajnera Davida Kome čije kreacije rado nosi.

Bjela uska haljina srednje dužine i jednostavna asimetričnog kroja iz aktualne Komine kolekcije pokazala se kao pun pogodak, jer je Emily zasjenila sve prisutne. Posebnost su ove haljine zanimljivi ukrasi, dijagonalni redovi svjetlucavih kamenčića.

I ova haljine, poput one koju je lijepa glumica nosila krajem studenog, stvara optičku iluziju vitkije linije zahvaljujući strateški raspoređenim i dijagonalno poredanim redovima ukrasnih kamenčića koji izdužuju liniju i laskaju figuri pritom naglašavajući obline. Sjajno pogođen styling: jednostavan make-up i frizura te minimalni modni dodaci i neutralne sandale s remenčićima u boji pudera dodatno su naglasili ljepotu haljinu.

David Koma, talentirani dizajner gruzijskog podrijetla s londonskom adresom, ujedno je i umjetnički direktor modne kuće Thierry Mugler, a njegove kreacije sve su traženije među holivudskim ljepoticama poput Jessice Albe, Gwyneth Paltrow i Eve Longorije.