PRIJATELJI O NICOLE:

'Ona skriva bol, ima ozbiljnih problema i boji se najgoreg'

13.05.2014 u 15:12

Bionic
Reading

Prijatelji su vrlo zabrinuti za Nicole Kidman koja je navodno pred razvodom od Keita Urbana, ali ipak vjeruju kako će svoj brak izvesti na pravi put

Glumica Nicole Kidman u intervjuu za Melbourne Gold prisjetila se svog braka s Tomom Cruiseom: 'Kada smo se vjenčali, rekli smo Nećemo ovo zeznuti. Učinit ćemo sve da opstanemo. No mislim da kad si mlađi, primjerice u dvadesetim godinama života, sve je sasvim drugačije nego danas u ovim godinama', izjavila je Nicole.

U međuvremenu, šuška se kako je njezin 10-godišnji brak s Keithom Urbanom pred raspadom.

Oni koji znaju Nicole duboko su zabrinuti za njezino krhko emocionalno i fizičko stanje. Vrlo je povučena i otkazala je sve planove s prijateljima. Nicole se osjeća kao da joj izmiče tlo pod nogama. Trudi se žonglirati između obiteljskih obveza i posla.


Čak i kad se smije u javnosti, ona skriva bol. Kod kuće Nicole ponekad samo leži u krevetu i plače. To je tragično. Ona ima ozbiljnih problema s povjerenjem i bez obzira na to koliko je Keith pokušava uvjeriti u neke stvari, ona mu ne vjeruje i boji se najgoreg, pišu šoubiz mediji.

Otkriva se još kako joj se Keith želi vratiti, no ona odbija tu mogućnost. Prijatelji vjeruju da će ipak biti u stanju izvući se kroz mračne dane i vratiti brak na pravi put.