KAO BLAIR IZ 'TRAČERICE'

Ona i ovako neobičan outfit nosi s nevjerojatnom lakoćom

10.03.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Američka stilistica Olivia Palermo već dugo slovi kao velika modna inspiracija, a trendseterice s ogromnim zanimanjem prate njezine outfite koje slaže s nevjerojatnom lakoćom

Zgodna brineta rijetko kad griješi kad su u pitanju modni odabiri, a fashionistice joj zavide na impresivnoj kolekciji dizajnerskih krpica koje odlično kombinira s odjećom svima pristupačnih brendova poput Zare ili Topshopa.

Gdje god da se pojavi, graciozna Olivia rijetko kad prođe nezapaženo pa je tako bila u središtu pozornosti na tjednu mode u Parizu.

Opet je mamila poglede u zanimljivoj kombinaciji i dobila pohvale. Iako u posljednje vrijeme ne izlazi iz dužih suknja, zaželjela se promjene. U mladenačkom stajlingu koji je uključivao bundicu, crne hlače kraćih nogavica s prorezima i gležnjače zašiljenih vrhova it žena izgledala je vrlo kul.

  • +3
Olivia Palermo na pariškom tjednu mode PFW Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova suvremena kraljica stila jako dobro zna kako modni detalji daju onu ključnu notu svakom outfitu pa se odlučila za traku za kosu po kojoj pamtimo junakinju hit teen serije 'Tračerica' Blair Waldorf koju je glumila neponovljiva Leighton Meester.

Cijeli Olivijin stajling odiše stilom razmažene TV junakinje, stanovnice Upper East Sidea poznate po ljubavi prema spletkama, ali i sjajnim modnim kombinacijama. I ukrasna mašna te torbica neodoljivo podsjećaju upravo na Blair Waldorf.

Je li zbilja gledala epizode 'Tračerice' koje su je nadahnule za ovu kombinaciju, nije nam poznato.

Inače, serija 'Tračerica' ('Gossip Girl'), snimljena prema istoimenim knjigama autorice Cecily von Ziegesar, s velikim se uspjehom prikazivala od jeseni 2007. do kraja 2012. godine.