BEZ MANE

Ona i bez trunke šminke izgleda predivno

30.08.2015 u 13:48

Bionic
Reading

Pop diva Beyonce rado dijeli svakojake fotografije svog privatnog života, a obožavatelje je oduševila licem bez šminke

Beyonce svaki slobodni trenutak uživa u obiteljskom okruženju, posebno uz malenu kćerkicu Blue Ivy, a tada je najopuštenija. Na svome je Instagram profilu opet postavila nekoliko fotografija, a uz ovu s besprijekornim prirodnim izgledom, sve je oduševila i fotkom na kojoj su ona i kći u identičnim kupaćim kostimima.

Beyonce doista može što god poželi jer ona i suprug Jay-Z izgradili su pravo biznis carstvo, a sve zahvaljujući hitovima koje zajedno nižu već godinama. Spadaju među najbogatije parove na svijetu prema Forbesovoj listi.

??

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


No Beyonce nije utjecajna samo u svijetu glazbe, već je često odlično odjevena, zbog čega dobro kotira i u modnom svijetu. Naslovnice rujanskih izdanja luksuznih modnih časopisa znak su prestiža, a najprestižnija je, naravno, ona američkog izdanja Voguea. Ove godine tu naslovnicu krasi upravo Beyonce, a nije joj prvi, već čak treći put.

Svoju liniju sa zamamnim oblinama nakon rođenja kćeri istesala je posebnom veganskom prehranom i od 2013. godine skinula čak 29 kilograma