NOVI HIT MODEL

Omiljeni brend domaćih i stranih ljepotica opet ima haljinu koju svi žele

06.02.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Izuzetno ženstvene haljine od fine čipke londonskog brenda Self-Portrait osvojile su modni svijet u rekordnom roku, a ovaj omiljeni brend brojnih slavnih dama lansirao je nove modele haljina koje su strelovitom brzinom zavladale Instagramom

Londonski brend Self-Portrait pokorio je modni svijet nevjerojatnom brzinom, osim slavnih dama obožavaju ga i sve ostale zaljubljenice u modu, a u prilog mu svakako ide i to što nema pretjerane cijene.

'Dizajniram razmišljajući o tome što žene zaista žele i onda stvaram garderobu za njih. Moja odjeća jednostavna je za nošenje, ima dovoljno detalja, a opet nije previše avangardna. Po mom mišljenju, u modnoj industriji postoji velika praznina koju pokušavam popuniti, a radi se ili o skupim dizajnerskim brendovima ili uličnim lancima mode. Nitko ne ulaže malo više truda u detalje. Riječ je o odjeći prihvatljive cijene, a razvijamo tkanine pokušavajući ih učiniti malo posebnijima', kaže dizajner Han Chong koji je brend Self- Portrait osnovao u rujnu 2013., a čiju su prepoznatljivu ženstvenu estetiku sa zanimljivim luksuznim detaljima od čipke, prozirne tkanine i izvezenih detalja odmah prepoznale it cure iz svijeta mode i showbiza.

  • +2
Self -Portrait - haljina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih mjeseci zvijezde ulične mode poput Aimee Song, Jessie Bush i Xenie Adonts osvojila je specifična crveno-bijela te žuta haljina s potpisom Self-Portrait, a navedenim kreacijama identičnog dizajna, čija cijena iznosi nešto manje od tri tisuće kuna, brojni prognoziraju skorašnje dobivanje statusa bestselera.

Self-Portrait - haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Crveno-bijela haljina od satena te njezina žuta verzija od šifona ističu se detaljima poput srcolikog dekoltea, puf rukava i dužinom midi, a modni eksperti nove modele haljina s potpisom londonskog brenda Self-Portrait smatraju idealnim odabirom u nadolazećoj sezoni vjenčanja.