u duhu 90-iH

Omiljena zamjena za traperice: Nasljednica Cindy Crawford pokazala kako se nose hit hlače sezone

11.04.2022 u 11:40

Bionic
Reading

Engleskoga naziva slouchy, hlače koje odlikuju visok struk i ekstra širok kroj nogavica slove za vrući trend na modnoj sceni, a uspjele su postati omiljenom zamjenom za traperice u svijetu modnih ovisnica

Udobne poput joggerica, a istovremeno šik poput elegantnih hlača koje suptilno naglašavaju figuru, opuštene hlače uspjele su u potpunosti očarati modne profesionalke, pa tako i 20- godišnju nasljednicu Cindy Crawford.

U društvu svog novog odabranika, glumca Austina Butlera, 'it' djevojka Kaia Gerber ugledana je u stajlingu kojim su potpuno dominirali komadi u duhu 90-ih.

Uz hlače trendovske siluete s potpisom brenda Reformation, smeđokosa ljepotica nosila je klasičnu crnu vestu s V- izrezom ovratnika, da bi cjelokupno izdanje naglasila ovalnim sunčanim naočalama i torbicom na rame brenda Celine.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vintage šarm svog casual izdanja naglasila je i obućom odlučivši se za crne koledžice.

Nakon što su u zimskim mjesecima modeli opuštenih hlača u crnoj i sivoj boji vodili glavnu riječ, s dolaskom sezone proljeće/ljeto postojeća paleta boja se proširila, s naglaskom na bež i pastelnim nijansama. Sjajna stvar je to što izgledaju super šik s pravim komadima, ali se u stajlinzima mogu oblikovati i potpuno ležerno, kao što je dokazala 20-godišnja nasljednica Cindy Crawford.

  • +12
Opuštene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo