ZAPAŽEN STAJLING

Olja Vori o svom modnom stilu i omiljenim brendovima

30.03.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Olja Vori zablistala je na reviji Roberta Severa koji je otvorio prvu večer BIPA Fashion.hr-a te je poznatim posjetiteljima koji su reviju pratili u prvim redovima očitala modnu lekciju. Supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Igora Vorija, poznata po upečatljivom i šarenom modnom ukusu, plijenila je pažnju još jednim razigranim stajlingom za koji kaže kako je najbolje opisuje. Za tportal je otkrila koji su joj omiljeni modni brendovi te koje cipele iz svoje bogate kolekcije najradije nosi

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Olja Vori u prvom je redu pomno pratila reviju Roberta Severa na 24. po redu BIPA Fashion.hr-u održanom na Zagrebačkom velesajmu. Iako je na reviju došla bez djece i supruga Igora, u reviji je uživala u društvu prijateljice.

Uvijek savršeno dotjerana od glave do pete, zablistala je u klasičnom sakou i širokim hlačama jarkožute boje ispod koje je nosila majicu s natpisom 'Fatale'. Fatalna ili ne, nije ni bitno, jer je Olja svog muškarca odavno osvojila, a nas je osvojila sinoćnjim stajlingom koji jednoglasno proglašavamo najboljim stajlingom prve večeri Bipa Fashion.hr-a.

Upečatljivi outfit upotpunila je crnim cipelama Stella McCartney i crnom torbicom brenda Twin Set, za koji kaže da joj je jedan od omiljenih.

'Čini mi se kako moja modna razigranost i ljubav prema bojama najviše vuče na talijansku modu, a kada bih trebala odabrati najdraže brendove koji me najbolje opisuju, onda su to Dolce & Gabbana i Gucci, iako smatram da u današnje vrijeme street style brendovi jako brzo izbacuju i prate trendove sa svjetskih modnih pista i mislim da svatko može pronaći nešto za sebe. Također volim Patriziju Pepe i Twin Set koji su srednjeg cjenovnog ranga i imaju jako dobre komade. Ja sam jedna od onih žena koje svugdje mogu pronaći nešto za sebe', izjavila je za tportal Olja Vori.

U proteklih 10 godina Olja je s obitelji promijenila čak pet europskih država, a Pariz, iz kojeg se zbog Igorove sportske karijere vratila u Lijepu Našu, oduševio ju je zbog modnih brendova u usponu za koje kaže da su Hrvaticama još uvijek nepoznati.

Hrvatica koju rijetko možemo vidjeti u zagasitim bojama obožava veselu, živopisnu odjeću, a otkrila je i kako nikada ne kupuje planski.

'Mi žene možemo otići po kruh pa naći cipele', našalila se Olja dodavši kako ako kupimo pravi komad odjeće, obuće ili pak torbu, odmah se vidi da je riječ o kvalitetnom komadu koji je nosiv godinama. 'Čuvam sve svoje stvari i često znam izvući iz ormara nešto što je staro pet godina i meni je to hit.'

Kao i mnoge žene, obožava cipele, a plave salonke Manolo Blahnik koje se prodaju po paprenoj cijeni nešto višoj od 7.000 kuna izdvojila je kao najdraži i najudobniji par obuće koji ima u ormaru te ih nosi kad god stigne, na traperice u svakodnevnoj varijanti ili za svečanije prigode na haljinu.