OBITELJ JE UZRUJANA

Odvjetnik Kranjčarovih o vezi Nike i Tatjane

26.04.2013 u 12:50

Bionic
Reading

Navodna romansa Nike Kranjčara i Tatjane Dragović već je danima top tema kuloarskih razgovara, no protagonisti priče za komentar nisu dostupni, tako da su novinari stupili u kontakt s odvjetnikom Nike Krančara Emilom Žgurom i njegovim ocem Zlatkom Kranjčarem

'Nemam pojma što se događa, nikakve fotografije Nike i Tatjane nisam vidio. U Iranu sam odsječen od Europe i interneta', rekao je Zlatko Kranjčar Cico za Večernji list.

Nitko drugi iz Nikine obitelji nije bio dostupan za komentar pa je Večernji list razgovarao s Nikinim odvjetnikom Emilom Žgurom.

'U inozemstvu sam i nisam vidio hrvatske medije. Niko me nazvao jako uzrujan i ispričao što je objavljeno u medijima. Pitao sam ga je li istina da je u vezi s Tatjanom kako bih znao reagirati. Niko tvrdi da o njihovoj vezi nema ni govora', rekao je Žgur.

Kako njegov odvjetnik objašnjava fotografiju koju je časopis Story objavio, a na kojoj su Niko i Tatjana na recepciji zagrebačkog hotela Westin u ponoći nakon utakmice Hrvatske protiv Srbije?

'Oni se poznaju i možda su se sreli u Westinu, ali trebali su ispitati portire, recepcionere i ostalo osoblje jesu li Niko i Tatjana otišli u sobu prije nego što su objavili priču u kojoj insinuiraju ljubavnu vezu. Pa tako mogu bilo koga slikati zajedno i tvrditi da su zajedno. I kako ćete nekome dokazati da nisu?! A priča da su zajedno šest mjeseci pogotovo je nemoguća jer, da je tako, već bih odavno znao za to', kaže odvjetnik koji dodaje da je Niki i njegovoj bivšoj supruzi Simoni, s kojom je trenutačno u procesu brakorazvodne parnice, najviše stalo do toga da zaštite svoju dvogodišnju kćer Loree

'Pretpostavljam da ni Simoni nije lako, to će dijete za nekoliko godina čitati takve priče o svom ocu. Ne znam što na sve kaže Goran Ivanišević, ali vjerujem da je njemu još gore jer su njegova djeca ipak starija od Loree i već sad mogu razumjeti neke stvari', kazao je njegov odvjetnik za Večernji list.

Napomenuo je da je cijela obitelj Kranjčar uzrujana te da je Niko oduvijek bio povučena osoba koja zazire od publiciteta.
'Niku poznajem od prvog dana njegova života. Pa i kad ga gledate dok daje intervjue, vidite da je jako povučen i tih i da bi se najradije pokrio dekom po glavi da ga nitko ne primijeti', kaže Žgur.