HIT SEZONE

Odvažan model hlača koji nije za svakoga

15.05.2017 u 08:45

  • +20

Trend ekstremno dugih hlača

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Uz modele hlača koje imitiraju trenirku ili kulotice, u aktualnoj sezoni svjedočimo velikom trendu modela koji stiže s ekstremno dugim nogavicama

Kao najbolju karakteristiku ovog specifičnog modela hlača, modni eksperti izdvajaju njihovu sposobnost stvaranja vizualno dužih nogu u paru s obućom visokih potpetica.

Pri nošenju hlača ekstremno dugih nogavica, modni eksperti upozoravaju da je od presudnog značaja pravilan odabir obuće. Kako savjetuju, prije kupnje spomenutog modela hlača bitno je odabrati obuću koju s njima namjeravate kombinirati, kako biste se uvjerili da odabran model ima dovoljno duge nogavice koje će pokriti obuću, odnosno da ga je moguće prilagoditi na odgovarajući način.

Objavu dijeli @nekto_42

Kao veliki pobornik njihova nošenja u svijetu slavnih pokazala se bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica, Victoria Beckham koja se često odlučuje za nošenje modela iz vlastite kolekcije.

Poput Victorije, ovim hlačama nisu odoljele ni poznate trendseterice čija modna izdanja mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

Objavu dijeli @nekto_42

Objavu dijeli adoreart (@adoreart_)