BEZVREMENSKA ELEGANCIJA

Oduševit će vas nove torbe naših dizajnera

17.11.2015 u 09:00

  • +4

eNVy room torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Novom kampanjom eNVy room predstavlja kolekciju torbi koje su zavodljiva novost ponude ove modne kuće najpoznatije po prelijepim haljinama

Kolekcija torbi nudi sedam modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom recentne kolekcije. Na modelima se tako izmjenjuju cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke. Sve torbe su izrađene od vrhunske kože s decentnim metalnim kopčama te se mogu nositi na tri načina.

Za svečanije prigode mogu se nositi kao idealan damski dodatak s kožnim ručkama, za dnevne prigode pretvaraju se u casual ali efektan asesoar s tankim lancem koji se nosi preko ramena, a po potrebi mogu se transformirati u trendovski ruksak s pomoću dva dodatna lanca decentno uklopljena u torbu. Svi modeli proizvedeni su u Hrvatskoj u skladu s najvišim craft standardima.

'Nedavno predstavljenu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. na Fashion Hr-u obilježila je i naša prva kolekcija torbica. Damske, bezvremenske, elegantne i romantične, torbe vjerno prate estetiku brenda i filozofiju da svaka žena voli i zaslužuje lijepe stvari', rekli su nam dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Kampanju potpisuje stalni suradnik modne kuće eNVy room, hvaljeni fotograf Šime Eškinja. U ulozi modela pojavljuje se Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta.

Novi modeli eNVy room torbi mogu se pogledati u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939. eNVy room možete pratiti putem Internet stranice www.envyroom.com