NAJDUGOVJEČNIJA PISTA

Održana je tradicionalna Zlatna igla; pogledajte sve kreacije s velike modne revije

15.10.2022 u 12:44

Bionic
Reading

Zagrebačka, najdugovječnija, obrtnička modna revija 87. Zlatna igla s novim konceptom održala se 14. listopada

Zlatna igla je obrtnička modna revija koja je ove godine po 87. put po redu okupila najbolje zagrebačke obrtnike i dizajnere.

  • +79
Zlatna igla Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic

'Spajamo posljednje modne trendove i tradiciju u jedinstveni revijalni događaj koji slavi naše dizajnere obrtnike. Svake godine pripremimo nešto novo, pa smo tako ove izašli u novi prostor Kuće za ljude i umjetnost Laube koja se pokazala iznimno atraktivnom za održavanje modne revije. Naše dizajnere spajamo s drugim obrtnicima – kozmetičarima, frizerima, cvjećarima, postolarima i svim ostalim zanatima koji su potrebni da bi se ova revija održala u punom sjaju. Na taj način promoviramo struku, trud i rad nas obrtnika', naglasio je Ivica Zanetti, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Zagreba.

Svoje novitete i kolekcije predstavilo je 16 dizajnera: DNK Nada Došen, Modni salon Dora, Nit by Ana Žarković, Iva Karačić, Modna manufaktura Mustre, Mara etno butik, Krojački obrt Jura, Petar by Lidija Skočibušić, Etna Maar, Katelier design, Alduk, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Muška moda Šabić, Ivana Jurić design, Modni krznarski salon Dvoravić i Salon vjenčanica Ljubav.

Uz dizajnere predstavili su se Ceh frizera i kozmetičara, cvjećari, postolari, kišobranari, klobučari i kožari Udruženja obrtnika Grada Zagreba.

Po prvi se puta nakon revije moglo razgledati i kupiti revijalne modele predstavljenih dizajnera u showroomu te će se s prodajnim dijelom nastaviti i na sljedećim Iglama.