LAKO ZA ODRŽAVANJE

Odlične frizure slavnih koje morate kopirati

17.03.2014 u 08:33

Frizure s poludugom kosom

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Kosa do ramena ima magičnu dužinu jer je još uvijek možete povezati, lakše ju je održavati jer nije preduga, a ako ste neodlučni, evo šest ideja za poluduge frizure

Ravna kosa do ramena

Odaberete li ravnu kosu izvučenu četkom ili peglom, dobit ćete profinjeni izgled. Poznati frizer Harry Josh kaže za Allure magazin da je taj odabir pravo osvježenje budući da žene s tom dužinom kose često vole napraviti kovrče ili valovitu frizuru. Također, ova je frizura odlična za žene s okruglim licem. Vrhovi mogu lagano biti uvrnuti prema unutra. Zgodan primjer frizure ja slavne glumice Olivije Munn. Kosu možete staviti iza uha ili pustiti na lice.

Lepršavo sa šiškama

Idealan primjer lepršave poluduge kose sa šiškama je glumica Alexa Chung. Frizer George Northwood ističe da je kod ove frizure odlično što izgleda vrlo prirodno i kao da se uopće niste posebno trudili da biste tako izgledali. Frizerka George Northwood dodaje da je ovo dobra frizura za osobe s ovalnim ili okruglim licem, ali je bitno da sa svake strane postoji nekoliko dužina šiški jer će ljepše uokviriti lice.

Slojevito šišanje

Slojevito šišanje i duljina do ramena dat će punoću tanjoj kosi pa će djelovati raskošnije. Da biste to postigli potrebno vam je malo pjene za kosu. Nanesite je prstima, oblikujte frizuru i pustite da se suši. Volite li vezati kosu, frizura poput ove od Ali Larter nije za vas jer je jako slojevito šišana pa ju je teško povezati.

Valovita kosa do ramena

Ovo je prije svega seksi frizura, a dokaz je look glumice Rose Byrne. Lijepo uokviruje lice jer je rezana do ramena. Frizura ovog tipa odgovara svakom obliku lica, ali žene s okruglim oblikom trebaju malo više slojevitog rezanja naprijed. Inače bi se lice moglo činiti širim nego što uistinu jest. Simpatične kovrče lako možete napraviti klasičnim figarom.

Ravne šiške

Ljepotica poput Kerry Washington može birati frizuru koju poželi, ali s ravnim šiškama izgleda vrlo elegantno. Iako izgleda da su šiške jednake, zapravo su šišane u nekoliko slojeva. Stavite li oh skroz naprijed, idealne su za okruglo lice i ako imate visoko čelo. Jedino što ih treba izvući kako bi bile tako ravne. To znači da se ipak malo morate potruditi kod frizure, posebno ako nemate ravnu kosu.