PLAVOKOSE LJEPOTICE

Odabrale istu haljinu, a ne zna se kojoj bolje stoji

10.11.2016 u 20:21

  • +9

Gisele Bundchen i Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavne žene koje vole i prate modu nerijetko odaberu iste krpice, posebno kada su u pitanju prelijepe haljine efektnog kroja i upečatljive izrade

Istu su haljinu tako ovih dana nosile glumica Diane Kruger i model Gisele Bundchen, a s obzirom na to da se radi o upečatljivom monokromnom komadu s izazovnim izrezima i ukrasnim srebrnim zakovicama, ne čudi da im je baš ista kreacija zapela za oko.

Poznata kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, glumica Diane Kruger zapravo nije iznenadila kada je odabrala lijepu haljinu brenda Mugler iz kolekcije Resort za 2017. godinu. Ona često bira komade pomaknuta kroja i decentno naglašava ženstvenost, a takva je i ova haljina. Glumica je u statement haljini stigla u emisiju The Late Show with Stephen Colbert kako bi promovirala posljednji film 'Disorder'.


Top model Gisele Bundchen spada među ljepotice koji bi izgledale savršeno i da su u običnoj jutenoj vreći. Haljinom s izrezima na struku i asimetričnog kroja u donjem dijelu samo je dodatno naglasila slavnu liniju i duge noge, a nosila ju je na jednom od klasičnih beauty događanja za kakve joj itekako dobro plaćaju.


Zanosna Gisele kreaciji je dodala seksi crne štikle s tankim remenčićima te tako dodatno istaknula duge noge. Moglo bi se reći da je cipelama omiljenog Stuarta Weitzmana odabrala klasičniji stajling, a Diane Kruger Muglerovu haljinu odlučila je upotpuniti na sasvim suprotan način. Zgodna je glumica nosila bijele štikle s debljim remenčićima koji se naprijed vežu u čvor. Radi se o cipelama Alexandre Birman i nose ime Clarita, a osim u bijeloj, ima ih i u crnoj i bordo boji.