ŠIK STYLING

Odabrale isto skupocjeno odijelo: kojoj bolje stoji?

08.06.2016 u 11:55

Bionic
Reading

Megapopularna Beyonce nedavno je ponijela kući još jednu u nizu nagradu – ovoga puta za modnu ikonu prema izboru američkih modnih dizajnera (CFDA). Na dodjelu nagrada Beyonce je stigla u zanimljivom Givenchy odijelu u kojem se prije mjesec dana pojavio model Bella Hadid

I dok su svi budno pratili emotivan govor Beyonce prilikom uručivanja nagrade modne ikone u kojem je progovorila o modnim borbama na samim počecima karijere po pitanju posuđivanja dizajnerske odjeće za scenske nastupe i javna pojavljivanja, teško je bilo ne primijetiti njezin poseban izgled u presijavajućem prugastom odijelu modne kuće Givenchy iz couture kolekcije.

Spomenuto odijelo, međutim, već je viđeno na 'it' djevojci Belli Hadid koja ga je premijerno isfurala na Canneskom De Grisogono partyju u svibnju. Gornji dio presijavajućeg odijela Bella je, poput modne blogerice, nabacila preko ramena kombiniravši ga s jednako sjajnim topom s mnoštvom resica i štiklama tankih remenčića.

Za razliku od Bellina seksipilnog stajlinga, Beyonce je identičnom prugastom odijelu dala modno pomaknutu notu kombiniravši ga uz crnu bluzu visoka ovratnika, nakit dizajnerice Lorraine Schwartz u vrijednosti 9 milijuna dolara, i predimenzionirani crni šešir nalik amiškom.

Ove slavne dame dokazale su da zanimljivo prugasto odijelo može jednako dobro funkcionirati kada se želi postići seksepilan ili avangardan izgled.