MODNA INSPIRACIJA

Od nje učite kako se nosi traper košulja

02.03.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba pravi je uzor mnogim mladim ženama jer sve što takne doslovno pretvara u zlato, njezina tvrtka The Honest Company prošli je tjedan proslavila treći rođendan, a već vrijedi gotovo milijardu dolara uspješna. No lijepa Jessica zanimljiva nam je i zbog svogg sjajnog modnog stila

Zbog svih navedenih razloga ne čudi to da paparazzi prate svaki korak slavne glumice, a ona je uvijek spremna i dotjerana makar se na prvi pogled čini da nije previše razmišljala o tome što će odjenuti.

Ipak, lijepa je Jessica vrlo dobro iskombinirala traper košulju s crnim trapericama i zelenom vestom. Crne čizme do koljena odlično su se pak slagale s torbom koja ima trendi resice. Uskoro će zatopliti pa će traper košulja biti idealna krpica jer je možemo nositi na više načina i uz gotovo svu odjeću, od tajica i hlača do suknji.

Njezina tvrtka The Honest Company s prirodnim proizvodima za dom procijenjena je na milijardu dolara, a glumica je nedavno proslavila tri godine vrlo uspješnog poslovanja.

Budući da joj ide tako dobro, odlučila je pokrenuti i liniju dekorativne kozmetike. Za Inc. magazin rekla je kako od prvog dana postoji interes kupaca i za make up pa već neko vrijeme radi na tome te se nada da će uskoro i njezina šminka biti na policama trgovina.