IKONA STILA

Od neugledne krpice stvorila 'it' komad sezone

15.11.2016 u 14:17

  • +6

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Gotovo sve što odjene slavna Gigi Hadid postane instant modni hit. Sudeći prema nedavnim kombinacijama ove 'it' djevojke, nekoć neugledna krpica postala je više nego modno prihvatljiva

Gigi Hadid tako je, u modnom smislu, uspjelo nemoguće. U aktualnoj sezoni ovaj slavni model i it djevojka današnjice nekoliko puta viđena je u šik kombinacijama s fokusom na donjem dijelu trenirke.

Često rezervirana za lijene vikende i sportske aktivnosti, udobna i donedavno modno neprihvatljiva trenirka zahvaljujući Gigi postala je ultimativni hit sezone.

Ova slavna trendseterica potvrdila je činjenicu da, po najnovijem modnom pravilu, ne postoji razlika između ulične i kućne odjeće, tretirajući donji dio trenirke kao regularan model hlača. Sudeći prema mnoštvu serviranih kombinacija, ova predvodnica trenda athleisure u svijetu slavnih pokazala je vještinu stvaranja luksuznog dojma običnom krpicom kao što je donji dio trenirke.

Takvo nešto joj je pošlo za rukom prije svega zahvaljujući vještom stiliziranju. U moru kombinacija Gigi je potvrdila da će donji dio trenirke najjače zablistati kad se kombinira s majicom ili vestom identične nijanse, zbog čega je nebrojeno puta stvorila dojam nošenja jedinstvene verzije udobnog kompleta.

Osim pripadajućeg gornjeg dijela, Gigi vješto kreira modnu priču s trenirkom birajući jedinstvene modele kaputa, dobar par tenisica ili gležnjača za stvaranje opuštenog poslovnog izdanja. Po pitanju ostalih modnih dodataka, često se može ugledati s neizostavnim i zanimljivim modelima sunčanih naočala, ali i dizajnerskim torbicama zbog kojih komad kao što je trenirka poprima sasvim drugo značenje.