Djeca su najvažnija

Od 'Mini’s Week' do 'RIDE Ski amadé' – ski karta za sljedeću generaciju

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matthias Fritzenwallner

Za najmlađe treba pronaći kvalitetan tečaj skijanja, dok je odraslima potreban prostor za sebe, kao i dodatna zanimljiva zbivanja izvan samih staza. Ski amadé ima prave ponude za obje dobne skupine

Skijaški odmor s djecom, bez obzira na njihovu dob, osim zajedničke radosti sa sobom nosi i određene izazove. Za najmlađe treba pronaći kvalitetan tečaj skijanja, dok je odraslima potreban prostor za sebe, kao i dodatna zanimljiva zbivanja izvan samih staza. Ski amadé ima prave ponude za obje dobne skupine – „Mini‘s Week“ za skijašiće mlađe od šest godina i „RIDE Ski amadé“ za sve ljubitelje bordanja, slobodnog skijanja i one koji traže dodatna uzbuđenja na skijama. Ovdje su genijalni dani na skijama i snowboardu zajamčeni, kako za djecu i tinejdžere, tako i za njihove roditelje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Niska cijena za malene skijaške početnike

Ski amadé skijaški je savez za čitavu obitelj te kao takav ima atraktivne ponude i za najmlađe goste: čak i oni najmanji (do šest godina, rođeni 2013. i kasnije) mogu svoju skijašku karijeru započeti prilično povoljno, već od 100 eura. „Tijekom Mini‘s Week-a, od 12. do 26. siječnja 2019., u ponudi je opsežan program škola skijanja, posebno namijenjen za malu djecu. Ovisno o regiji i školi skijanja, tečaj skijanja održava se poludnevno tijekom pet dana ili cjelodnevno tijekom tri dana“, pojašnjava Christoph Eisinger, direktor Ski amadé. Tako, primjerice, na svim skijalištima u Gasteinu nakon tečajeva u ponudi imaju bogat animacijski program za djecu. Dodatno se jednom tjedno u alpskim termama Bad Hofgastein i u termama Felsentherme u Bad Gasteinu nudi organizirano čuvanje djece. Ponuda u sklopu „Mini’s Week“ uz tečaj skijanja također uključuje i najam skija za djecu i skijašku propusnicu. Osim toga, u mnogim smještajnim jedinicama u sklopu Ski amadé je smještaj za djecu u roditeljskoj sobi besplatan. Tako, zahvaljujući „Mini‘s Weeku“, predškolska djeca mogu naučiti skijati po iznimno povoljnoj cijeni, dok djedovi i bake, roditelji i samohrani roditelji mogu sa njima provesti zimski odmor također po vrlo povoljnoj cijeni.

  • +5
  • +2

Austrija Ride

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Za sve mlade skijaše preporučamo poseban popust, Junior Weekend Discount. „Djeca i mladi kod nas će svakoga vikenda, odnosno svaku subotu i nedjelju nadolazeće zimske sezone, moći uživati u popustima do 35 posto“, kaže Christoph Eisinger. Za iznimnu će se zabavu pobrinuti sveukupno 14 funslopeova i funcross staza s malim rovovima, strmim zavojima, brzim puževima, niskim tunelima ili zabavnim valovitim stazama.

Nikad lakše uzlijetanje s 9 snowparkova, 14 funslopeova i funcross

Kickeri, jumpovi, powder skijanje – „RIDE Ski amadé“ ima sve što veseli bordere i freestylere. Naravno, uz to idu i svi poligoni za zimske sportove u sklopu Ski amadé: devet snowparkova, 14 funslopeova i funcross, no isto tako i brojne provjerene freeride rute, kao i brojna događanja unutar snowparka i staza za slobodno skijanje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Roland_Haschka

Cash4Tricks svaki skok nešto vrijedi

Naziv je ovdje ujedno i srž programa: tko izvede cool trik, može zaraditi gotovinu. Cash4Tricks-tura već je prošle sezone poharala snowparkove u okviru Ski amadé, i to uz enorman uspjeh. Srž svega: nije važno koliko ste dobri u snowparku, važni su volja i uživanje. I zaista, svatko može dobiti termin u snowparku da pokaže što zna na kickerima, railovima i boxevima. Skokove i trikove ocjenjuju dva profesionalna sudca, a tu je i neizostavni voditelj, koji preko zvučnika uživo komentira događanja. Poanta: tko se odvaži i sigurno izvede svoj trik do kraja, stvarno može pokupiti „lovu“. Pet eura daje se za skok ili trik za kojega sudci pokažu „palac gore“. „Djeca i mi sudci čitavu se zimu sjajno zabavljamo. Par klinaca dolazilo je na sve moguće evente i svaki su put bili sve bolji i bolji. Stvarno dojmljivo! Nekima se to stvarno isplatilo: znam klince koji su osvojeni novac odmah uložili u novu skijašku opremu. Zar to nije super?“, kaže Josh Absenger, jedan od članova žirija. „Vidjeli smo neke vrlo rafinirane trikove i mnogo obećavajućih talenata. Naravno, novac nisu zaradili samo oni najtalentiraniji!! Novoj sezoni i novoj Cash4Tricks-turneji stoga se već sada jednako raduju kako sudci, tako i mladi daskaši i slobodni skijaši.

SAVE THE DATE: Ski amadé Cash4Tricks-Tour 2019 održava se od siječnja do ožujka, dva puta mjesečno u jednom od snowparkova u sklopu Ski amadé: Absolut Parku u Flachauwinklu, Superparku Planai u Schladmingu, Snowparku Gastein, Snowparku Alpendorf, Snowparku Großarltal i Blue Tomatoe Kings Parku u mjestu Mühlbach am Hoch-könig. Sve informacije i točni datumi održavanja turneje dostupni su na www.skiamade.com/ride.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matthias Fritzenwallner

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!