DALEKO JE ONAJ KOJEG VOLIM

Očajavaju li Nikolina, Antonija i Franka zbog veza na daljinu?

21.11.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Nikolina Pišek, Antonija Blaće, Franka Batelić, Simona Šajn, Ljupka Gojić, sve su to djevojke koje igrom slučaja održavaju vezu na daljinu, a iako im nije lako, neke kažu da takve okolnosti imaju i svojih prednosti

Ljubav je čudna, dogodi se kad i gdje se najmanje nadaš. Koliko ste to puta čuli? Neke naše djevojke upravo zbog te uzrečice održavaju vezu na daljinu sa svojim izabranicima. Evo kako se nose s tim.

'Veza na daljinu zna biti naporna. Osim financijske situacije, koja postane nepovoljna čim se upleteš u takvu vrstu veze jer te očekuju veliki telefonski računi i putovanja, često se događa da nemaš s kim podijeliti neka svoja razočaranja i loše trenutke. Pozitivno je to što si ne stignete tako brzo dosaditi i brzo se zaželite jedno drugog. A i viđate se samo u 'izdizajniranim' situacijama, kad ste oboje poletni, veseli, oprani, namirisani...', rekla je Nikolina Pišek, koja je u vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićemnedavno za časopis Extra. Matija živi u Berlinu, a Nikolina radi i u Srbiji i u Hrvatskoj, pa su stalno na putu da bi se vidjeli.

Antonija i Hrvoje za njezin rođendan
Antonija Blaće nakon nekoliko godina suživota s dečkom Hrvojem Brlečićem živi sama zbog poslovne prilike svog zaručnika.

Naime, Antonijin dečko Hrvoje Brlečić potpisao je jednogodišnji ugovor s vaterpolskim klubom Promogest Quartu na Sardiniji. 'Kad je Hrvoje potpisao ugovor s Promogestom, veselili smo se. Ipak je to njegov život i posao. Ali ne mogu reći da mi je svejedno. Do posljednjeg trenutka držali smo se junački. Više je Hrvoje bodrio mene nego ja njega. Tek kad sam ga ispratila i sjela u taksi, obuzela me tuga… Ali opet, znam da će sve biti super', rekla je Antonija za Story.

Mister Hrvatske Vanja Grgec čak tri godine je sa svojom curom Mateom bio u vezi na daljinu. Sve je završilo sretno.

'Četiri godine smo zajedno, a od toga sam tri bio na studiju u Americi. Bila je to veza na daljinu', rekao nam je Vanja, dok je Matea rekla da su preživjeli.

Vanja Grgec i njegova Matea

'Išla sam ja malo k njemu, pa je on dolazio ovamo za svake praznike', a oboje su se složili da im je pomogao i program za chatanje MSN.

Franka Batelić je također zbog školovanja otišla u Ameriku, a svjesna je toga da se to da izdržati.

'Veze na daljinu teška su stvar. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti', rekla je Franka na odlasku iz Hrvatske časopisu Story.

Simona Šajn navodno je našla ljubav u Srbiji, gdje često putuje, a majstorica za veze na daljinu je svakako Ljupka Gojić Mikić, koja je sa svojim nogometašem održavala vezu, a sada na daljinu održava i brak.

'Vezu ćemo održavati kao i dosad – na daljinu! Naš je brak pun razumijevanja, a zbog te udaljenosti još uvijek osjećam leptiriće u trbuhu kad vidim Miku. Dosad je situacija bila obratna – ja sam puno putovala, a on je bio u Zagrebu. Sada kad se on preselio u Japan i ja ću manje posjećivati Zagreb, a više njega u Japanu', izjavila je Ljupka svojevremeno za Story.

Mika i ja smo se kao klinci morali boriti svatko sa svojim poslom i uz sve to ostati snažni zajedno. Nevjerojatno je to koliko nas je daljina često zbližila i koliko smo nakon toliko godina uspjeli ostati tvrdoglavi i uporni u svojim karijerama. Možemo pričati o modi koliko god želite, ali suprug i dijete su moj najveći ponos i pobjeda', dodala je Storyju Ljupka koja je nedavno drugi put postala mama .