UDOBNE I TRENDI

Obuća koju narednih mjeseci nećete poželjeti skinuti

10.04.2015 u 09:00

  • +34

Nose se platnene tenisice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Bijele, tamnoplave, sive, metalik srebrne ili zlatne, sa životinjskim uzorkom ili pak cvjetnim, bez obzira koje odabrali, s platnenim tenisicama narednih mjeseci nećete pogriješiti. Tenisice su in, a to je zaista rijetka modna prilika da istodobno izgledate trendi i da vam bude udobno. Ne propustite je

Sportska obuća u posljednjih je par godina doživjela pravi revival. Tenisice se nose u uredu, u šetnju gradom, a kombiniraju se na suknje, haljine, pa i odijela. Idealne su za varljive proljetne dane i savršen izbor za ovogodišnje proljetne modne trendove.

Zavrnute traperice šireg kroja i uske traperice do gležnja najbolje pristaju uz lagane platnene tenisice koje će odlično upotpuniti i dnevno izdanje s dugom haljinom ili suknjom.

A da mogu sjajan odabir biti i za elegantne široke hlače, tijekom njujorškog modnog tjedna pokazala je manekenka Karlie Kloss koja je uz bijeli outfit nosila platnene tamno plave tenisice Superga.

Osim obožavanih Superga, teško da možete pogriješiti odlučite li se i na vječne starke, posebno u bijeloj boji kakvih se ne odriču ni Charlize Theron ili Jennifer Aniston. Iako je model Converse All Star odavno napunio stotinu godina, popularnost mu ne jenjava, a ljubitelje pronalazi među svim generacijama. Praktične su, udobne i najvažnije – uvijek u trendu. Još ako su u omiljenoj bijeloj boji, pristajat će gotovo svakoj modnoj kombinaciji pa se s lakoćom mogu ukomponirati u svakodnevni stil.

Ove su sezone iznimno su popularne i slip on tenisice kakve je na tržište 60-ih godina prošlog stoljeća uveo Vans. Donedavno su bile rezervirane za skejtbordere, no danas ih biraju svi koji padaju na malo elegantniji retro look. Temeljene su na minimalističkom trendu, a krase ih neobične kombinacijama materijala i boja, upečatljivi uzorci, animal i cvjetni uzorci.

Kakvi se sve modeli mogu pronaći u dućanima i po kojim cijenama, pogledajte u našoj fotogaleriji.