HRABRA LJEPOTICA

Obrušila se na magazin jer su joj suzili bedra i struk

22.10.2015 u 11:48

Bionic
Reading

Disneyjeva zvijezda Zendaya ostala je šokirana kada su joj nakon snimanja za jedan magazin suzili bedra i struk pa je svoje nezadovoljstvo podijelila putem Instagrama

Devetnaestogodišnja glumica i pjevačica objavila je dvije fotografije prije i poslije danas neizbježnog fotošopiranja te rekla kako je bila šokirana vidjevši koliko su je stanjili.

'Upravo zbog ovoga žene nemaju samopouzdanja, stvara se nerealna slika i nedostižni ideali ljepote. Svi koji me poznaju znaju da sam iskrena pa sam sama objavila pravu fotografiju i predivna je. Hvala @modelistemagazine koji je ispravio pogrešku', napisala je na svome profilu Zendaya uz objavljenu fotografiju.

Osim što je mlada zvijezda dobila pohvale za svoj stav i da je zato odličan uzor djevojkama, mnogi su se složili kako je originalna fotografija odnosno Zendaya ljepša nego u obrađenoj verziji. Disneyjeva simpatična zvijezda tako je podigla ljestvicu i zajedno s ostalim slavnim ljepoticama poput Gigi Hadid dala do znanja da neće dozvoliti svijetu mode i ljepote prikazivati je onakvom kakva nije.