NIVES I DINO

O njihovom se razvodu piše godinama, ali ovo je kraj

07.05.2014 u 10:56

Nives Zeljković i Dino Drpić

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala

Bionic
Reading

Mediji su nekoliko puta pisali da se razvode, ali Nives i Dino stoički su podnosili sve napise i uvijek branili svoju ljubav, sve do danas

Od samog početke veze, Nives Zeljković i Dine Drpića mediji su ih imali na piku. Prohodali su u svibnju 2004., a odmah su se morali suočavati s problemima i iskušenjima.

Na samom početku njihove veze mediji su servirali priču da je Nives uz Dinu zaludjela još trojicu dinamovaca. No ljubavnu sreću mladog para to nije uspjelo poljuljati i već su nakon nekoliko tjedana počeli živjeti zajedno.


Upoznao ih je Dinin bivši suigrač Dario Zahora. Iako su tada oboje bili u vezi, kad je Nives prekinula s dečkom, a Dino s curom, počeli su se intenzivnije družiti.

Kako bi potvrdio da je riječ o pravoj ljubavi, nakon samo tri mjeseca Dino je na zapešću desne ruke tetovirao prvo slovo njezina imena, a već u lipnju 2005. vjenčali su se u Las Vegasu.

Vrlo brzo, u prosincu 2005. dobili su prvo dijete, sina Leona, a u kolovozu 2007. postali su roditelji djevojčice Taishe.

Upravo 2007. mediji su prvi put počeli pričati o njihovu razvodu. Povod za bračne razmirice, kako je tada objavio jedan tjednik, navodno je bila Nivesina knjiga 'Gola istina' u kojoj je otkrila neke detalje u kojima su ih mnogi prepoznali.

'Požalila sam se jednoj osobi da smo se Dino i ja posvađali i već sutradan smo čuli da se razvodimo', rekla je Nives.

Samo godinu dana kasnije, ponovno se pojavila priča o trzavicama među supružnicima.

'Reći ću kratko i jasno – ne razvodim se! O eventualnim privatnim problemima prvo ću razgovarati sa svojim suprugom i obitelji, a tek na kraju, ako to uopće budem željela s novinarima', rekla je Nives za Story.

Početkom 2009., obitelj Zeljković Drpić preselila se u Njemačku, gdje je Dino potpisao ugovor za NK Karlsruhe, a mediji su ih i dalje pratili u stopu.

Nives je počela pisati kolumne za Bild, a pozirala je i za naslovnicu tamošnjeg izdanja časopisa FHM pa se vrlo brzo penjala na ljestvici popularnosti i u Njemačkoj postavši jedna od najljepših žena europskih nogometaša.

Kada je Dino 2011. potpisao ugovor s atenskim AEK-om, Grci su bili opčinjeni Nives, ali potkraj godine ponovno su se aktualizirali novinski napisi o bračnoj krizi.

'Mislim da nam je posljednja godina bila najkritičnija, ali ne toliko zbog nas samih, koliko su nas zatekli problemi za koje nismo bili pripremljeni. Uza sve to, kao da nam naši problemi nisu dovoljni, stalno smo kao javne osobe pod pritiskom novinara. Zovu, gnjave s neprovjerenim informacijama – razvodimo li se ili ne. Zašto ne živimo zajedno, ostavlja li me Dino zbog neke bugarske pjevačice, ostavljam li ja njega zbog nekoga i slične gluposti. I ja sam samo čovjek sa stvarnim ljudskim problemima. Ne cvjetaju mi uvijek ruže i tužno je kada se ne mogu nositi sa svojom boli sama i u krugu svoje obitelji', rekla je Nives za Story.

Iako su ih sljedećih godina pustili na miru, potkraj 2012. novinske stupce ponovno je punila priča o razvodu, a  Kurir piše da je Dino podnio papire za razvod.

Nives nikada nije htjela ništa konkretno reći, ali njihov zajednički život i odmor u Brunejima sve je demantirao.

Prošloga tjedna, Nives je za Exkluziv Tabloid rekla kako ih mediji razdvajaju od samog početka.

'Kroz našu vezu i do dan danas svašta su pisali i razdvajali su nas, ali mi dobro funkcioniramo. On se savjetuje sa mnom, a ja nikada ne pristajem na neki projekt ako mi on nije dao blagoslov. Njemu ne odgovara medijsko privlačenje pažnje, ali shvaća da su mediji bitni za moj posao', rekla je Nives, no samo par dana nakon toga priznala da je braku između nje i Dina došao kraj.

'Istina je, razvodimo se. Unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspjeli spasiti naš brak. Tužna sam i ne želim govoriti o toj temi. Voljela bih da možemo izbjeći medijsku pompu. Vjerujem da ćemo Dino i ja sve riješiti mirnim putem. On će zauvijek u meni imati velikog prijatelja', rekla je Nives.