DOMINACIJA, TROJAC...

O čemu maštaju zločeste cure

29.11.2008 u 07:52

Bionic
Reading

Mislili ste da su muškarci perverzni? Očito niste svjesni koliko širok teritorij pokrivaju ženske sočne maštarije - od fetiša, preko seksa utroje do voajerizma ili ekshibicionizma

Iako većina žena ove maštarije ipak ne ostvari u stvarnosti, dosta ih se nada da će naići muškarac koji će im pomoći da realiziraju barem djelić svojih zločestih snova.

Mlađi muškarac

Možda ona ima 35 ili 40, no to ne znači da se tako osjeća ili izgleda. Ona je još zavodljiva, a pritom i seksualno iskusna žena koja zna da je mlađe slađe. Mašta o potentnom mladom muškarcu koji će ponovno probuditi strasti.

Seks sa strancem

Iako većina žena ne bi imala petlje otići u krevet s potpunim neznancem kojeg slučajno sretnu na recepciji hotela, većina mašta upravo o tome. Tajanstveni markantni muškarac prilazi im i odvodi ih u svoju sobu, gdje im pruža neslućeni seksualni užitak. On je netko koga ne znaju i mogu se potpuno prepustiti strasti. Ako nigdje, onda barem u mašti.

Muška dominacija

Rijetko koja žena ne mašta o idealnom muškarcu koji će je odvesti u zalazak sunca. Iako vole uglađene i intelektualno superiorne muškarce, moderne će žene rado prigrliti brdo uzavrelih testosterona. Maštaju o snažnom muškarcu koji će ih pribiti uza zid, zadignuti im suknju i žestoko obaviti posao. Ovakav muškarac daje im mogućnost da podjednako iskažu svoju divlju, ali i nježniju žensku stranu.

Mnogo žena mašta da svog muškarca dovodi do vrhunca, a on moli za još. Ona je ta koja kontrolira stvari i vodi igru. Jedna od stvari koju zamišlja je i da je se veže za krevet, a onda muškarca prisili da je obožava i zadovolji jezikom. Cijeli scenarij vrti se oko kontrole. Moć će je još više uzbuditi, a vjerojatno se ni muškarac neće žaliti.

Voli da je netko gleda

Za razliku od muškarca koji uglavnom vole gledati golotinju, žene vole zamišljati da njih netko promatra dok vode ljubav. To im je uzbuđujuće, erotično i napaljujuće. Rado zamišljaju da ih, dok se seksaju sa svojim muškarcem negdje u prirodi, promatraju slučajni prolaznici.

Voli gledati druge

Baš kao i muškarci, i one vole pogledati kako to drugi rade. Mogu čak zamišljati kako gledaju zgodan par preko puta dok se seksa ili kako iz prikrajka promatraju par koji se seksa u parku.

Ménage à trois s dva muškarca

Scenarij o dva muškarca koji je obožavaju i pritom seksualno zadovoljavaju napalit će svaku ženu. Njezina maštarija može biti nevina poput one da ima odnos s jednim muškarcem dok drugog oralno zadovoljava ili čak malo zločestija, u kojoj oba muškarca penetriraju u nju. Ovakva scena tabu je za mnoge žene, pa je stoga još primamljivija za maštanje.

Ménage à trois s muškarcem i ženom

Seks utroje koji uključuje dvije žene zločestim curama je sve manje stran - i hetero žene katkad požele vidjeti kako je to u grupnjaku s drugom ženom. Seksi neznanka, muškarac i ona. Maštarija o seksu u troje uobičajena je i prihvatljiva za većinu. No, ostaje li samo u glavi, lišena je ljubomore zbog dijeljenja partnera.

Zamišlja da je striptizeta

Mnoge žene maštaju kako izvode zavodljivi striptiz koji do vrhunca dovodi njihovog dragog. Obasjava ih blago svjetlo dok se one u ritmu svlače i plešu mu u krilu. Njegova erekcija, pohotni pogled i proždiranje očima potvrda su da su posao odradile odlično.

Iako je mala šansa da će se žene usuditi u stvarnost provesti sve ove maštarije, neke od njih i nisu tako neostvarive kakvima se isprva čine. Pitajte svoju dragu koja joj se od ovih maštarija čini najprivlačnijom. Odgovor bi vas mogao iznenaditi.