ELIZABETH ARDEN PREDSTAVLJA:

Novi Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20

18.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Elizabeth Arden predstavlja Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20, novi mineralni makeup koji otklanja sve nečistoće pudera u prahu i omogućuje vam čisto, savršeno nanošenje, koje ne isušuje kožu. Samo okrenite i nanesite za čisto savršenstvo u svakom trenutku

Svježe usitnjeno.
Bez gubitka vremena. Bez nečistoća. Bez zezanja. Čisti Finish Mineral Powder Foundation SPF 20 dolazi u laganom kompaktu koji usitnjava kako bi kontrolirali potrebnu količinu prekrivenosti koju trebate. Zaokrenite kompakt kako bi dobili svježi sloj mikrolaganog pudera sa svakim nanošenjem i precizno usitnili točnu količinu koju trebate nanijeti. Nema više praha posvuda. S našom novom izmiješanom formulom, svaka žena može stvoriti svoj novi izgled koji je prilagođen svakoj situaciji.

Čiste nijanse.
Ova inovativna nova formula u prahu koristi mikrosfere pigmenta koje lebde kod lagano-reflektirajućih minerala, kao što su liskun i silicij kako bi osigurali prirodni, sjajni izgled. Naša specijalna mješavina minerala ne isušuje kožu, osvijetljava ju te je ugodna za nošenje. Neće se zgrudati ili uvući u sitne linije i bore. Stoga skriva pore i nesavršenosti s lakoćom.

Naša formula je bez mirisa, bez talka, bezuljna. Ne izaziva akne, ne zatvara pore, a testirano je i za osjetljivu kožu.


Čista inspiracija.
Bonnie Beer, izvršna direktorica marketinga boja, opisuje inspiraciju za novu formulu proizvoda: ‘Kada smo razvili Pure Finish željeli smo stvoriti novi, inovativni pristup mineralima. Naravno, htjeli smo osigurati luksuznu formulu koja ne isušuje kožu našim kupcima, ne stvara nečistoće i ne stvara gubitak vremena. Sa svojom ugrađenom ‘brusilicom’, puder ima sposobnost usitnjavanja za jednu dozu nanošenja svakog dana, kao svježe samljevena kava. To znači da žena dobiva najsvježiju, najčišću dozu proizvoda svaki put, bez gubitka vremena ili prljanja.’

Prirodni elementi.
Čisti Finish Mineral Powder Foundation SPF 20 daje blistavu boju sa mikro finim mineralima i zaštitom iz okruženja.

Minerali iz mora: more sadrži sve elemente koji su prisutni u ljudskom tijelu, stoga su posebno kompatibilni sa kožom. Bogati su kalcijem i magnezijem, osnovnim elementima koji podupiru prirodnu ravnotežu kože mineralima, kako bi ojačali izgled kože.

Liskun: dodaje sjaj i reflektira svjetlost dajući mekan, usredotočen izgled.

Silicij: zemljani prah daje vam izglađeni osjećaj i pomaže prikriti nepravilnosti kože.

Squalane: vlaži kožu.

Magnezij myristat:
stvara mekanu, luksuznu teksturu.

Vitamini A, C i E: pripremaju kožu i pomažu je zaštiti od napada iz okruženja.

Aloe Vera: umiruje i vlaži kožu

Titanium dioksid: mineral koji osigurava prirodnu zaštitu od sunca.

Savršena četkica.
Naša četkica za lice je ultra mekana, plišem obrubljena, dizajnirana kako bi slijedila sve konture lica sa Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20. Napravljena od najlona, osigurava pravilnu količinu pudera za ujednačen izgled tena. Vrh četkice savršeno pristaje na dlan ruke, jednostavno ju kontrolirajući kod nanošenja. U pakiranju su također i mini zamotani kistovi koji se otvaraju tako da stanu na vrh kompakta. Savršeno za lagano nanošenje kad ste na odlasku.

Pure Finish Mineral Powder Foundation je dostupan u osam čistih nijansi počevši od kraja veljače 2009.