SVILENE I GLATKE VLASI

Novi Niveini proizvodi za hidratiziranje kose

03.10.2012 u 13:25

Bionic
Reading

Lagane NIVEA Hydro Care formule s tekućim keratinom i prirodnim sastojcima intenzivno hidratiziraju kosu bez da je opterećuju - za njegovanu, zdravu i svilenkasto glatku kosu

Novi NIVEA Hydro Care asortiman s aloe verom i ljubičicom nadopunjava prirodnu razinu vlažnosti za podatnu i živahnu kosu.

Blage njegujuće formule razvijene su za odrasle i djecu.

"Razina vlažnosti u kosi glavni je čimbenik zdrave kose, a ona može varirati od 3 do 25 posto. Na površini kose postoji zaštitni sloj koji sprječava gubitak vode. Taj zaštitni sloj s godinama slabi i kosa brže gubi vlagu. Vanjski faktori kao što su češljanje, UV zrake, slana voda i suhi radijatorski zrak također ubrzavaju proces dehidracije" - objašnjava Dr. Sven Fey, voditelj razvoja NIVEA proizvoda za njegu i styling kose.

Lagane NIVEA Hydro Care formule s tekućim keratinom i prirodnim sastojcima intenzivno hidratiziraju kosu bez da je opterećuju - za njegovanu, zdravu i svilenkasto glatku kosu.

Čak 95% naše kose čini keratin, koji se oštećuje zbog vanjskih utjecaja kao što su vremenski uvjeti, sušenje, izbjeljivanje i bojenje kose. Zbog toga kosa postaje beživotna, gubi sjaj i djeluje grubo. Samo s neoštećenim slojem keratina kosa može imati puni sjaj, biti glatka i izgledati zdravo.

Nove NIVEA formule s keratinom njeguju strukturu kose iznutra i štite kosu izvana, uz dugotrajnu postojanost i ugodan osjećaj njege u kosi.