POZE KOJE ISTIČU OBLINE

Nove seksi fotografije Kim Kardashian

22.08.2012 u 08:55

Bionic
Reading

Kim Kardashian na društvenim je mrežama objavila još jednu seriju fotografija koje ističu sve njezine atribute. Što je tu novo – da ovoga puta tvrdi kako se bavi slobodnim penjanjem

Kim Kardashian okušala se u mnogim vještinama, ali teško će netko očekivati da je slobodno penjanje jedna od njezinih specijalnosti. No globalna starleta jučer je objavila nekoliko seksi fotografija koje u kupaćem kostimu ističu njezinetjelesne atribute. I dok izazovno pozira oslanjajući se na kamenu izbočinu nekog stjenovitog pejzaža, fotografiju je komentirala na Twitteru: 'Penjanje po stijenama – ha-ha-ha.'

Premda je pozirala okružena stijenama, fotografije jasno pokazuju da se Kim nigdje nije penjala (kako i bi – bosa u kupaćem kostimu!) i da je njezin komentar samo pokušaj šale.

Kako joj i priliči, na novim objavljenim fotografijama junakinja reality emisije promijenila je nekoliko odjevnih izdanja – od jednodijelnih kupaćih kostima do izazovno dekoltiranog topa.

Ovo je drugi put ovoga tjedna da Kim putem društvenih mreža poklanja obožavateljima nove fotografije. U prošlom izdanju izronila je iz morskih valova. Fotografija se pojavila na godišnjicu njezina braka s košarkašem Krisom Humphriesom – odnosno, na datum koji bi bio godišnjica da je brak potrajao dulje od 72 dana.

Tridesetjednogodišnja starleta sada je u mnogo trajnijoj vezi s reperom Kanyem Westom i čini se da je njihov odnos iz dana u dan sve čvršći i stabilniji.

Uz podršku Kim, koja je uvijek blizu, Kanye snima novi album na Havajima. I s ovog putovanja pojavile su se fotografije u raznim pozama, a zajedničko im je to da sve zabilježene situacije ističu svjetski poznate obline najpoznatije sestre Kardashian. I dok kod nekih izazivaju divljenje i oduševljenje, drugi zlobno komentiraju kako je na fotografijama vidljiva pomoć Photoshopa.