TPORTAL.HR I UNICEF

Nova web stranica Za sretna djetinjstva

  • Autor: UNICEF/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.10.2009 09:31
  • Objavljeno 23.10.2009 u 08:57
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Tportal.hr u suradnji s UNICEF-om pokreće novu internetsku stranicu unicef.tportal.hr, namijenjenu roditeljima, djeci i svima onima kojima je stalo do budućnosti djece. Ovim se projektom obilježava peta godina partnerstva UNICEF-a i T-Hrvatskog Telekoma te započinje obilježavanje 20. rođendana Konvencije o pravima djeteta

Unicef.tportal.hr je odgovor na potrebe roditelja koji su u brojnim UNICEF-ovim istraživanjima izrazili želju da savjete o roditeljstvu dobivaju preko medija. Na novoj stranici pronaći ćete brojne savjete stručnjaka i iskustva roditelja o odgoju, prehrani i razvoju praćene videosadržajima. Osim multimedije, unicef.tportal.hr će prvi objavljivati UNICEF-ove publikacije i brošure te ih učiniti dostupnima u elektroničkom formatu.

Uz savjete za roditelje, stranica će redovito pratiti i novosti o UNICEF-ovim aktivnostima, a u skorom planu su i chatovi s UNICEF-ovim ambasadorima dobre volje te uvođenje rubrike za roditelje Pitajte stručnjaka. Pored toga, svi će posjetitelji preko ove stranice moći lako i izravno donirati sredstva za UNICEF-ove programe kojima se nastoje poboljšati životi djece od rođenja do adolescencije. UNICEF-ovi programi obuhvaćaju širok raspon skrbi o djeci - od unapređenja skrbi za majke i novorođenu djecu u rodilištima do potpore obiteljima s najmlađom djecom i djecom s teškoćama u razvoju, kao i promicanja udomiteljstva te smanjivanja nasilja među djecom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi