'MEGHAN EFEKT'

Nova modna ikona: Sad svi žele odjeću djevojke princa Harryja

05.05.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Nova djevojka princa Harryja, lijepa glumica Meghan Markle, sve više izaziva pozornost i svojim modnim stilom

Kako piše www.telegraph.co.uk, Amerikanka egzotične ljepote, baš po uzoru na buduću šogoricu Kate Middleton i njezinu sestru Pippu, postaje nova velika stilska inspiracija.

Samo dan nakon što je u intervjuu za lipanjsko izdanje časopisa Good Housekeeping otkrila da se najbolje osjeća u kombinaciji hlača kraćih nogavica od veganske kože, lepršave bluze i dobro skrojenog sakoa, Lyst je izvijestio da je pretraživanje pojma 'veganske kožne hlače' poraslo za nevjerojatnih 67 posto te oko 37 posto za pojmom kožne hlače!

Zavodljiva djevojka princa Harryja, koja se proslavila ulogom Rachel u seriji 'Suits', sada počinje izazivati nešto što su mediji prozvali 'Meghan efekt', po uzoru na dobro poznati 'Kate efekt'.

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Meghan, koja je donedavno vodila svoj blog, na kojem je obožavateljima često dijelila savjete o modi i ljepoti, u intervjuu za Good Housekeeping otkrila je da jako pazi na detalje.

'Odijevanje za posao danas više ne mora biti uštogljeno. Ključ je da svemu dodate osobni pečat', otkrila je Meghan koja voli krojeve što ističu njezinu besprijekornu figuru.

Glumica jako voli i neobične modne detalje kojima osvježava outfite, poput cipela, torbica ili ruževa efektnih nijansi.  

Inače, spomenuta veganska koža omiljeni je materijal dizajnerice Stelle McCartney, čije se torbice i cipele često znaju vidjeti i na raznim holivudskim zvijezdama poput Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway i Salme Hayek.