LASKA FIGURI

Nova kolekcija Victorije Beckham san je svake žene

14.09.2015 u 18:19

Bionic
Reading

Victoria Beckham s nekoliko posljednjih revija dokazala je da se zasluženo nalazi uz bok poznatim dizajnerima, a na jučerašnjem tjednu mode u New Yorku opet je briljirala

Victoria Beckham svakom novom revijom osvaja i publiku i kritiku, a na njujorškom Tjednu mode ovaj je puta pokazala svoju opušteniju i ležerniju stranu, mada je to ponekad nezamislivo uz ozbiljan stav i osmijeh koji najčešće skriva.

Kako je objasnila za slavni modni časopis Vogue tijekom revije, ovaj put nije se toliko fokusirala na žensku siluetu već pozitivan stav i bezbrižnost. Osim što je pratila sve modne trendove obratila je pažnju i na želje kupaca pa je ova revija za proljeće/ljeto 2016. prije svega izuzetno nosiva

Opuštena kolekcija, kojom dominira popularna srednja dužina, prepuna je trendi hlača culottes i haljina. Igra s piknik kariranim uzorkom provlači se kroz dobar dio kolekcije, a uspješno se poigrala i asimetričnim krojevima i apstraktnim printovima koji su u sebi imali i nešto warholovsko.

Osim nekoliko čisto bijelih komada, Victoria se poigrala i bojama, a inspiraciju za živopisne krpice dobila je tijekom boravka u Africi, gdje je sudjelovala u humanitarnim akcijama. Narančasta, crvena i plava, uz print s motivima iz života domorodaca oživjeli su bijele tkanine.

Ovo je njezina 15. revija po redu, a sad je otkrila da je uoči revija jako praznovjerna te da se drži uobičajenih rituala. Prije revije obavezno uza se ima dva kristala, rozenkvarc i crni turmalin, za koje se vjeruje da imaju pozitivno djelovanje i moći iscjeljenja. Navodno ih rado nose i druge slavne osobe poput Angeline Jolie i Madonne. Ako je suditi po napisima stranih medija, Victoria ima cijeli niz važnih pravila pa tako nikada ne želi proći ispod ljestava, a dok je u New Yorku, uvijek odsjeda u istom hotelu.