STRAST PRETVARA U BIZNIS

Nova karijera lijepe Anite Dujić

09.05.2016 u 12:50

Anita Dujić potpisuje vlastitu liniju nakita Juno

Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić

Bionic
Reading

Trogirska manekenka Anita Dujić, koja osvaja ljepotom, ali i stilom odijevanja, odlučila se za novi poslovni izazov - izradu nakita. Svoju je kreativnost i energiju usmjerila na liniju nakita pod nazivom Juno, izrađenog od sitnih komada srebra, koralja i slatkovodnih bisera, a glavna poveznica im je crveni konac

Naš poznati model Anita Dujić odlučila je svoju kreativnost i energiju ovaj put usmjeriti na liniju nakita pod nazivom Juno.

'Inspiracija i želja za svojom linijom nakita se javila kada kod nas nisam uspjela pronaći ono što želim nositi. Juno čine nježni, sitni komadi od srebra, koralja i slatkovodnih bisera koji su istovremeno vječni, a opet u trendu. Glavna poveznica je crveni konac koji sam ponijela iz Kine, a predstavlja sreću, blagostanje i ljubav. Volim vjerovati da određene stvari utječu na naš tok misli i tjeraju nas da budemo pozitivni, a to je i glavna poruka nakita Juno', kaže Anita.

Fotografije kampanje potpisuje naša mlada fotografkinja Karmen Poznić, a mediteranskom ozračju cijele priče doprinio je vrsni frizer Ivica Palinić te potpisuje frizuru i make up dok je lokacija snimanja bio prekrasni vrt hostela Shappy u srcu Zagreba.

Nakit Juno se može pronaći u DermaCare centru u Zagrebu te u suvenirnicama Kola Fjaka u Šibeniku i Summer u Puli, kao i na stranicama na Facebooku i Instagramu.